OPASNE NAJAVE IZ SUSJEDSTVA

Bit će bolji od Dinama? Zaradit ćemo više od 100 milijuna eura i igrati polufinale EL-a

Beograd: Po uzoru na brojne velikane i Crvena zvezda otvara stadion kao dio turističke ture
M.M.
08.08.2022.
u 15:14

Čelnik jednog od najpoznatijeg kluba s ovih prostora poslao je poruku svim klubova iz istočne Europe

Srpski prvak Crvena zvezda ima velike ambicije što se tiče financija i europskog rezultata.

– Mislim da je jako teško nešto napraviti u Ligi prvaka, ali ako nastavimo s ovako pametnom politikom, možemo doći do četvrtfinala ili polufinala Europske lige. Uostalom, blizu smo bili i prošle sezone – rekao je predsjednik kluba Terzić i tako poslao poruku klubova iz istočne Europe.

– Crvena zvezda danas nema veliki dug, o svoti više i ne govorimo. Iznos zna skupština kluba i nema potrebe da to bude medijska tema jer Zvezda upravo stvara i očekujem da će u dvije godine stvoriti 100 milijuna eura. Ako uđemo u Ligu prvaka, klub će prihodovati 30 milijuna eura sada, pa 30 milijuna iduće sezone, jer će prvak Srbije imati izravan plasman, a sve govori da ćemo biti prvaci. I čvrsto smo uvjereni u to – izjavio je za srpske medije.

Unatoč najavama, Dinamo je ipak najjači klub na prostoru bivše države, teško će ijedan klub u doglednu vrijeme ostvariti rezultate hrvatskog prvaka.

>> Pogledajte komentare navijača Dinama nakon remija sa Shkupijem

Ključne riječi

Komentara 52

PA
Pahor
12:32 08.08.2022.

Hoce,hoce🤣 A srbija ce biti normalna zemlja🤣🤣🤣Dajte jos koji vic😂

Avatar Darlboro2
Darlboro2
12:34 08.08.2022.

Koja je svrha ovog? Pa dinamo je igrao četvrtfinale EL, nedavno... A te maštarije kako će igrat polufinale itd, pa hajduk ima u planu osvojiti EL... 😆

FA
Fake
12:42 08.08.2022.

Mitovi i legende sr...e nejači.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije