MEDVEŠČAK NA LEV

Bit će ovo zanimljiva serija i dobar test za nas

Bill Thomas
Igor Kralj/PIXSELL
05.03.2014.
u 11:36

- Protiv Leva nas očekuje izvrsna serija. Oni su jedna od top momčadi lige s kojom smo igrali tijekom sezone. Igraju odlično, borbeni su, a i igraju slično kao i mi - rekao je Matt Murley

Medveščak je prvoj sezoni u KHL-u uspio izboriti doigravanje. U konferencijski četvrtfinale ušli su sa šestog mjesta i to zahvaljujući pobjedi 3:2 protiv Slovana u Bratislavi u posljednjem kolu regularnog dijela KHL-a. Protivnik u četvrtfinalu Zapada bit će im praški Lev.

- Svaka momčad u doigravanju će biti teška tako da se nismo zabrinjavali oko toga, već oko daljine putovanja. Protiv Leva nas očekuje izvrsna serija. Oni su jedna od top momčadi lige s kojom smo igrali tijekom sezone. Igraju odlično, borbeni su, a i igraju slično kao i mi - rekao je Matt Murley, strijelac gola za pobjedu u Bratislavi.

- Sretni smo što počinje doigravanje. Bit će ovo odlična i zanimljiva serija. Lev je snažna momčad. Prošli međusoban susret, koji smo odigrali prije par dana, nije bio lagan. Ovo će biti dobar test za nas - dodao je Bill Thomas.

Prva utakmica doigravanja između medvjeda i Leva igra se u petak 7. ožujka u Pragu. Već sljedeći dan odigrat će se još jedna utakmica u Pragu, a nakon toga serija seli u Zagreb, gdje će ove dvije momčadi u Domu sportova igrati 10. i 11. ožujka.

Foto: Daniel Kasap/Pixsell

>> Medveščak pobijedio Slovan i u doigravanju igra protiv Leva!

Komentara 1

FU
FULL
17:24 06.03.2014.

Koji impresivni statistički podatci o Medveščaku na njihovoj službenoj stranici, preporučam pročitati! Kad se onda Medveščak "komparira" s drugim klubovima...nisu nam ni do "nožnog palca"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije