PIŠU TALIJANI

Biuk dogovorio odlazak s Poljuda, Hajduk će inkasirati samo milijun eura?!

Uzvratna utakmica doigravanja za UEFA Konferencijsku Ligu, HNK Hajduk - Villarreal CF
Miroslav Lelas/PIXSELL
01.09.2022.
u 16:19

Najveća mlada zvijezda Splićana na korak je do odlaska.

Talijanski mediji uvjereni su kako je Stipe Biuk na koračić do prelaska u prvoligaša Sampdoriju

Prvo bi trebao otići na posudbu čime bi Hajduk zaradio sigurnih milijun eura, a ukoliko se Sampdoria odluči otkupiti ugovor - stiglo bi dodatnih 4-5 milijuna eura, piše Tuttomercato.

Međutim, tu postoji veliko 'ali', jer sudionik Scudetta mora izboriti ostanak u ligi ove sezone,  a u prva četiri kola osvojili su samo dva boda i zabili jedan pogodak.

Za očekivati je da će Sampu do kraja sezone čekati teška borba za ostanak, zbog toga inzistiraju na ovakvom modelu, dok bi bijeli mogli izgubiti milijune ako pristanu na ovakav dogovor.

Prijelazni rok završava večeras i uskoro će se sve saznati.

>> VIDEO: U prometnoj nesreći smrtno stradao otac Marka Livaje

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:42 01.09.2022.

Uprava Hajduka nastavlja čudno odlučivati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije