OUTAO SE

Bivša supruga o Schumacherovoj homoseksualnosti: 'Bilo je glasina, a on je govorio da trebam psihijatra'

F1 Grand Prix of Hungary
Foto: HOCH ZWEI/DPA
1/3
17.08.2024.
u 08:46

"Danas osjećam kao da me u braku iskorištavao i kao da sam potratila svoje najbolje godine. Postavljam si puno pitanja", kazala je Cora Brinkmann čiji je bivši suprug Ralf Schumacher, brat slavnog Michaela, javno otkrio da je homoseksualac

Bivši vozač Formule 1 i brat slavnog Michaela Schumachera, Ralf Schumacher, objavio je nedavno na svome Instagram profilu fotografiju s partnerom te time javno priznao da je homoseksualac. "Najljepša stvar je kad u životu imaš pravog partnera s kojim možeš podijeliti sve", napisao je uz fotografiju te izazvao lavinu reakcija na društvenim mrežama, uglavnom onih koji ga podržavaju.

Ipak, nekima vijest nije dobro sjela, a među njih se ubraja bivša supruga s kojom je bio u braku 14 godina, sve do 2015. kada su se razveli, a imaju i sina Davida koji je nastavio vozačku tradiciju svoje obitelji. Cora Brinkmann, koju je njihov zajednički sin isključio iz života nakon što je postala aktivna na stranicama sa sadržajem za odrasle, čitavu je epizodu komentirala za Der Spiegel. 

"Tako sam sretan što si napokon pronašao nekog s kime se možeš osjećati jako ugodno i zaštićeno, bez obzira na to je li to muškarac ili žena. Tata, u potpunosti stojim iza tebe, želim ti sve najbolje i čestitam ti", napisao je David Schumacher, time uputivši poruku podrške svome ocu, a ton je vrlo drugačiji od onoga njegove majke koja smatra da je trebala biti uključena u ovakav javni istup bivšeg joj supruga.

GALERIJA  Navijači Rijeke napravili kaos u Švedskoj, odmah nakon poraza utrčali na teren

F1 Grand Prix of Hungary
1/4

"Voljela ih da me Ralf uključio ili barem napravio nešto da budem dio njegove odluke, to bi bio znak poštovanja. Tijekom njegove karijere u F1, bilo je mnogo glasina. Zamolila sam ga da pojasni je li ono što priča istina, ali on je to uvijek poricao i govorio mi da sve umišljam i da mi treba psihološka pomoć", rekla je Brinkmann pa dodala:

"Kad se outao, bilo je to poput uboda nožem u srce. Outanje uvijek utječe na okolinu, uključujući i bivšu ženu s kojom ste dobili dijete. Danas osjećam kao da me u braku iskorištavao i kao da sam potratila svoje najbolje godine. Postavljam si puno pitanja. Je li bio iskren prema meni? Još važnije, je li me volio? Slijepo sam mu vjerovala i zato je njegova riječ bila zakon za mene."

VIDEO Brozović se oprostio od hrvatske reprezentacije!  Jedna stvar ga je jako pogodila

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
12:14 17.08.2024.

Cora Brinkmann? Što joj dođe Profesor Dr. Klaus Brinkmann ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije