KAKVA CIFRA

Bivši Dalićev klub ne odustaje: Rival Al Nassra Messiju nudi najveću plaću u povijesti

PSG se vratio na pobjednički kolosijek nakon što je sa sigurnih 2:0 pobijedio Angers
Foto: David Niviere/ABACAPRESS.COM
1/3
13.01.2023.
u 10:48

U Al Hilalu bi zarađivao dvostruko više od Cristiana Ronalda. Gotovo milijardu eura kroz tri sezone... Značilo bi to i da velikom rivalstvu još nije kraj.

Najpoznatiji sportski novinar Fabrizio Romano prije deset je dana objavio kako su Lionel Messi i Paris Saint-Germain postigli usmeni dogovor oko njegova ostanka na Parku prinčeva. Međutim, Argentinac još nije produžio ugovor i moguće je da će doći do preokreta

>> Ronaldo je prodao zlatnu loptu za ogromne novce pa potom napravio nešto nevjerojatno

Naime, Al Hilal, najveći rival novog Ronaldovog kluba Al Nassra, spreman mu je nakon prvotnog interesa ponuditi najveći ugovor u povijesit. Stupili su u kontakt s Messijev ocem i ponudili mu vrtoglavih 900 milijuna eura za tri sezone, odnosno 300 milijuna eura po sezoni, javlja Mundo Deportivo. 

Klub kojeg je svojevremeno vodio i Zlatko Dalić već je od Nove godine počeo prodavati Messijev dres sa svojim grbom i brojem 10 na leđima. S obzirom na to da Ronaldo u novoj sredini navodno zarađuje oko 150 milijuna eura godišnje, bivšem predvodniku Barcelone pripala bi tako dvostruko izdašnija plaća. 

Nastavak rivalstva između dva najveća aktivna nogometaša stoga više nije nemoguća opcija. Messi je ove sezone u svim natjecanjima za PSG zabio 13 golova i dodao 14 asistencija. 

Komentara 1

DU
Deleted user
12:03 13.01.2023.

To je sica za Arape,to je otprilike jedan Tanker nafte,koju mi kupujemo i placamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije