TVRDE TALIJANI

Bivši heroj vatrenih ostao posramljen i tužan, sada je našao novi klub: 'Sve bi trebalo biti gotovo'

Hrvatska nakon produžetaka u finalu SP-a!
Marvin Ibo Guengoer/DPA
06.08.2024.
u 13:29

Rebićeva karijera krenula je nizbrdo nakon Eura 2021. Naime, tada je javno iskritizirao izbornika Zlatka Dalića. Zapravo se i na samom Euru nije proslavio, a kasnije je sve krenulo u krivom smjeru.

Ante Rebić, jedan od junaka hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje su naši reprezentativci otišli do srebra, i službeno više nije igrač Bešiktaša, što je 30-godišnji igrač potvrdio svojom porukom:

"Dragi navijači Bešiktaša, prošla sezona imala je dobar početak za mene. Iako smo imali poteškoća zbog nekih promjena, nikad nisam odustao. Međutim, podlegao sam ambicijama i doživio tešku ozljedu. Nisam ljutit. Samo sam jako tužan i posramljen. Znam da nisam opravdao očekivanja. Ipak, ne vjerujte svemu što piše u medijima. Ja sam samo nogometaš koji živi svoju strast prema nogometu i znoji se za pobjedu. Od danas nisam igrač Bešiktaša. Hvala svima na podršci. Nadam se da će ovo biti dobra sezona za vas. Najveći Bešiktaš!"

VEZANI ČLANCI:

Rebićeva karijera krenula je nizbrdo nakon Eura 2021. Naime, tada je javno iskritizirao izbornika Zlatka Dalića. Zapravo se i na samom Euru nije proslavio, a kasnije je sve krenulo u krivom smjeru.

Ponuda za novu destinaciju hrvatskog napadača ne nedostaje. Sada je samo pitanje za koji će klub na kraju potpisati. Pogotovo u talijanskoj ligi gdje se nekoliko klubova interesira za njegove usluge, a ponude bi mogle stići u idućih nekoliko sati, tvrdi portal Goalisicilia. 

Bivši vatreni se uvijek osjećao ugodno u Italiji, a sada je navodno najzainteresiraniji klub za njegovo dovođenje Udinese koji traži novog napadača.

 

Komentara 6

OX
oxymoron
15:05 06.08.2024.

Niti posramljen niti usamljen. Sretno!!!

ID
Ivo_didin
14:36 06.08.2024.

Siguran sam da ga je izdašna otpremnina vrlo uspješno utješila. Nema razloga biti posramljen, jer nije ni prvi ni zadnji igrač koji je doveden u neki klub i nije se uspio nametnuti.

ME
Melada
15:14 06.08.2024.

U Milanu je briljirao s Ibrahimovicem. Izvrstan nogometas. Potreban mu je klub u kojem se dobro osjeca i jedan dva napadaca s kojima se razumije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije