OŠTAR KOMENTAR

Bivši reprezentativac ne želi da Crnogorac preuzme klupu Hrvatske: Ravan je nuli

Borna Filic/PIXSELL
25.12.2020.
u 17:19

Situaciju je na posve jasan i direktan način sa svojeg gledišta objasnio bivši reprezentativac te sadašnji rukometni analitičar RTL-a, Goran Šprem kojem se ideja Vujovića kao izbornika nimalo ne sviđa

Hrvatska muška rukometna reprezentacija će nakon Olimpijskih igara u Tokiju dobiti novog izbornika. Sadašnji izbornik Lino Červar odradit će još jedno svjetsko prvenstvo i spomenute Igre, a nakon toga će odstupiti s pozicije.

Naravno, već je počelo nagađanje oko kandidata za izbornika, a mnogim usnama je prošlo ime bivšeg trenera PPD Zagreba i rukometne legende, Crnogorca Veselina Vujovića.

Situaciju je na posve jasan i direktan način sa svojeg gledišta objasnio bivši reprezentativac te sadašnji rukometni analitičar RTL-a, Goran Šprem kojem se ideja Vujovića kao izbornika nimalo ne sviđa.

- Vujović je bio najbolji igrač svijeta, za to kapa do poda. Međutim, ne želim mnogo pričati o njegovim trenerskim kvalitetama. Moje subjektivno mišljenje je da je on zaista marginalan lik u hrvatskom rukometu, iako je imao razne uloge. Nije zaslužio te uloge i mislim da su njegove trenerske kvalitete jednake nuli - rekao je Šprem.

Ključne riječi

Komentara 43

PA
Pahor
18:23 25.12.2020.

Bravo Šprem. Konačno neko jasno i glasno kaže što treba reći. Hrvatska je rukometna velesila i ne treba strane trenere pogotovo ne takve tipove koji su u igri protiv Hrvatske tjerali svoje momčadi na najgrublje, pogubne faulove. No sada ćea će se na Šprem dići kuka i motika orjunaša jugofila i ostalih . To se već vidi po komentarima

LI
LikaDika
18:00 25.12.2020.

Slazem se sa Spremom.Hrvatska ima dovoljno rukometnih strucnjaka i nacionalni tim trebaju voditi samo Hrvati.

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
18:40 25.12.2020.

HAHA...SONDIRANJE TERENA...Vujoviću drž ekipa iz "regiona" tj. ti i oni koji te kao guraju odjbite !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije