ZARADIO ŽUTI KARTON

Bizaran potez vratara na Copa Americi. Ovako nešto nitko nije očekivao

Copa America 2024 - Argentina v Canada
Foto: AGUSTIN MARCARIAN/REUTERS
1/2
15.07.2024.
u 23:09

Vratar Kanade je odlučio urugvajskom vrataru sakriti bočicu s vodom na kojoj mu je pisalo kako suparnici izvode jedanaesterce. Nastala je pomutnja, ali na kraju mu se taj postupak nije isplatio

U dramatičnoj utakmici nogometaši Urugvaja osvojili su broncu na Copa Americi nakon izvođenja jedanaesteraca. Nakon 90 minuta bilo je 2:2. Urugvaj je poveo već u osmoj minuti pogotkom Rodriga Bentancura.

Brzo su se u igru vratili Kanađani, u 22. je zabio Ismail Kone, a u 80. minuti Kanada je povela preko Jonathana Davida. Izjednačio je Luis Suarez u drugoj minuti nadoknade vremena. Na Copa Americi nema produžetaka, pobjednik se odmah odlučivao penalima i tu je slavio Urugvaj.

GALERIJA Supruga Brune Petkovića uživa na odmoru: Objavila fotku na kojoj je u badiću, rijetko je viđamo u takvom izdanju

Copa America 2024 - Argentina v Canada
1/10

Vratar Kanade izveo je neviđeni potez, odlučio je urugvajskom vrataru sakriti bočicu s vodom na kojoj mu je pisalo kako suparnici izvode jedanaesterce. Nastala je pomutnja zbog toga, a kanadski vratar Dayne St. Clair zbog svog je poteza kažnjen žutim kartonom.

Taj potez mu nije pomogao, vratar Urugvaja Sergio Rochet jedan je udarac obranio nakon što mu je vraćena bočica, a potom su Kanađani pogodili prečku i Urugvajci su slavili broncu.

VIDEO Darijo Srna priskače u pomoć Hajduku: 'Bio sam s Gattusom na večeri, pričali smo o jednom igraču'

 
 

Komentara 1

Avatar Ričard
Ričard
07:49 16.07.2024.

Eli to onaj iz Knina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije