KLUB ZARADIO KAZNU

Bizaran prizor! Navijač iza gola skinuo hlače i gaće dok je igrač izvodio penal

Nogomet
Marko Lukunic/PIXSELL
23.10.2024.
u 19:15

Zbog postupka domaćeg navijača Mladost iz Margečana mora Varaždinskom nogometnom savezu uplatiti 66 eura kazne

Prošle je subote održana utakmica 10. kola Elitne varaždinske lige između Mladosti i Margečana i Ivančice iz Ivanca. Gostujuća momčad je pobijedila rezultatom 0:3. Uz autogol Davida Šprema, dvostruki strijelac bio je Dominik Božaj. Jedan je gol zabio iz igre, dok je drugi puta do domaće mreže došao udarcem s bijele točke.

Upravo se tada dogodila neobična zgoda po čemu će ova utakmica, među mnogim niželigaškim susretima koji nerijetko bivaju prilika za okupljanje, biti upamćena.

GALERIJA Martin Baturina lijepu Petru upoznao je preko zajedničkih prijatelja: 'Bila je to kemija od prvog trenutka'

Nogomet
1/11

Disciplinski sudac Varaždinskog nogometnog saveza Slavko Kušćer kaznio je domaći klub zbog nesportskog ponašanja navijača u 69. minuti susreta, upravo kada je Božak izvodio kazneni udarac.

Nezadovoljni domaći navijač je u tom trenutku ‘‘skinuo hlače i gaće i pokazao stražnjicu iza gola, izvan ograđenog dijela terena‘‘. Zbog ovog postupka domaćeg navijača Mladost iz Margečana mora Varaždinskom nogometnom savezu uplatiti 66 eura kazne. 

VIDEO Modrić se oglasio o statusu u Realu: Vrlo dobro znate što želim, a jedna stvar mi se jako ne sviđa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije