LIJEPA GESTA

Bjelica i navijači Osijeka napravili gospodski potez prema Livaji, Torcida skandirala ime najboljeg Hajdukovca

Osijek i Hajduk sastali se u 7. kolu SuperSport HNL-a
Davor Javorovic/PIXSELL
29.08.2022.
u 08:36

Bijelo-plavi slave veliku pobjedu nad ljutim rivalom, na početku susreta odano je poštovanje prema suparničkom kapetanu i treba čestitati na tome.

Osijek i Hajduk odigrali su sinoć u Gradskom vrtu iznimno napeti derbi u kojem su uspješniji bili domaćini (2:1).

Priprema utakmica protekla je u tonu tragedije koja je pogodila Marka Livaju, njegov otac Milan je tragično stradao u prvim satima nedjelje na motociklu. 

Puno se pisalo o tome hoće li desetka Splićana uopće nastupiti, ali Livaja je ostao u Osijeku i s kapetanskom trakom predvodio bijele u gradu na Dravi. To su znali cijeniti navijači jedne i druge momčadi, od Osijekovih navijača je dobio aplauz prilikom predstavljanja, dok mu je Nenad Bjelica na centru igrališta izrazio sućut. 

Nakon bolnog poraza, ekipa i stručni stožer Hajduka krenuli su prema sjevernoj tribini Gradskog vrta na kojoj se smjestila dosta velika grupa Torcidaša.

Hajdukovi navijači skandirali su ime svog najboljeg pojedinca, dok je Livaja na njihovo skandiranje odgovorio podizanjem ruke.

>> VIDEO: U prometnoj nesreći smrtno stradao otac Marka Livaje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije