RAZOČARAN PORAZOM

Bjelica nakon potopa u Rijeci: Džaba vikanje i sve, odigrali smo kao mali miševi

Nenad Bjelica
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/9
24.04.2022.
u 07:00

Ne znam zašto se to dogodilo. To mi je misterij. Ne razumijem jer smo u svlačionici bili baš nabrijani. No, džaba vikanje i sve ako si na terenu mali miš. A mi smo odigrali kao mali miševi.- poručio je Bjelica.

U derbiju 32. kola Prve HNL u potpunosti su se obistinila upozorenja trenera Osijeka Nenada Bjelice koji je rekao da će Rijeka igrati rasterećeno zato što više nije u utrci za naslov te da će kao takva biti najopasnija za Osijek.

Ne samo da je Rijeka bila opasna, nego je još na neviđen način izdominirala i ponizila Osijek na Rujevici pobijedivši rezultatom 3:1, a ta pobjeda je mogla biti i znatno viša.

23.04.2022., stadion Rujevica, Rijeka - Utakmica 32. kola 1. HNL, HNK Rijeka - NK Osijek. Mihael Zaper. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL/Privatni album

Osijek je tako ispustio krucijalna tri boda u borbi za naslov prvaka Hrvatske te propustio priliku barem privremeno preskočiti Dinamo na prvom mjestu prvenstvene ljestvice. Sada je Osijek izgubio privilegiju da ovisi sam o sebi u pohodu na naslov prvaka. Nije se to svidjelo strategu Osječana, Nenadu Bjelici koji je razočaran porazom:

- Čestitao bih Rijeci na zasluženoj pobjedi. U prvih 45 minuta su zabili dva gola, a mogli su još koji. Za prvi gol Rijeke nisam siguran da je bio regularan, ali očekivali smo takav kriterij suđenja. No ne bi bilo u redu da se vadimo na suđenje. Bili smo sramotni u prvom poluvremenu.-  rekao je Bjelica.

23.04.2022., stadion Rujevica, Rijeka - Utakmica 32. kola 1. HNL, HNK Rijeka - NK Osijek. Laszlo Kleinheisler. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL/Privatni album

Trener Osijeka osvrnuo se i na činjenicu da je inače čvrsta momčad prvo poluvrijeme odigrala bez ozbiljnog prekršaja.

- I za taj jedan faul je svirana ruka, ne start. Ne znam zašto se to dogodilo. To mi je misterij. Ne razumijem jer smo u svlačionici bili baš nabrijani. No, džaba vikanje i sve ako si na terenu mali miš. A mi smo odigrali kao mali miševi.- poručio je Bjelica.

Ipak, šanse za prvo mjesto nisu otpisane, no Osijek više ne ovisi sam o sebi

- Bilo je trenutaka u sezoni kada smo ovisili i kad nismo ovisili o sebi. Pripremit ćemo se za Istru i nadam se uzeti nova tri boda - zaključio je Bjelica.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Ključne riječi

Komentara 1

SB
sve bum vas tužil
09:08 24.04.2022.

e moj Bjelica, nemaš ti blage veze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije