GOSTOVANJE NA MAKSIMIRU

Bjelica: Osjećam veliku odgovornost, ali Dinamo je prekretnica naše sezone!

storyeditor/2022-07-23/PXL_160722_94670041.jpg
\'Davor Javorović/PIXSELL
20.08.2022.
u 16:30

- Kristijan Lovrić napokon je odradio cijeli tjedan treninga. Smatrao sam da su drugi spremniji od njega, no sad je veći konkurent za momčad i vjerujem da ćemo uskoro gledati pravog Lovrića, onog kojeg svi čekamo - istaknuo je Bjelica.

Nogometaši Osijeka gostovat će večeras kod Dinama u derbiju 6. kola SuperSport HNL-a. Sastav Nenada Bjelice kod vodeće momčadi prvenstva stiže kao tek sedmoplasirana momčad lige, sa sedam bodova iz pet odigranih utakmica. Također, Osijek je u nizu od pet utakmica bez pobjede, računa li se uz prvenstvene susrete i ispadanje Bjeličina sastava iz kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

– Na raspolaganju nisu Marko Malenica, Darko Nejašmić, Mihael Žaper, Mijo Caktaš, a upitan je i Mile Škorić. Cijeli tjedan je trenirao sa smanjenim intenzitetom, vidjet ćemo hoće li moći. Kristijan Lovrić napokon je odradio cijeli tjedan treninga. Smatrao sam da su drugi spremniji od njega, no sad je veći konkurent za momčad i vjerujem da ćemo uskoro gledati pravog Lovrića, onog kojeg svi čekamo. Mislim da smo se dobro pripremili i da će ova utakmica s dobrim rezultatom biti prekretnica sezone – rekao je Bjelica pa dodao:

– Osjećam veliku odgovornost, Osijek je moj klub, njegov sam trener, sportski direktor i navijač. Priopćenje predsjednika? To je dobro, najviše zbog igrača koji sve čitaju. Puno se piše i to im oduzima koncentraciju. Iza nas je kvalitetan tjedan s dobrom atmosferom na treningu. Teško je reći s kim će Dinamo igrati. Ima širok kadar, njegov trener rotira i teško je to pretpostaviti. Znamo kako je igrao u zadnjim utakmicama, pripremali smo se i važno je kako ćemo se mi prezentirati na terenu. Naše stanje je važno. U zadnjoj utakmici protiv Varaždina smo imali dobrih i loših stvari, a na njima smo radili. Nadam se da ćemo protiv Dinama pokazati da smo u boljoj formi nego u dosadašnjem dijelu sezone.

Izravni prijenos utakmice od 21.05 možete pratiti na prvom programu MaxSporta, odnosno tekstualnim prijenosom uživo na portalu Večernjeg lista. Glavni sudac bit će mladi Patrik Kolarić iz Čakovca, a što se kladionica tiče - veliki je favorit Dinamo (kvota 1,55) dok je na slavlje Osijeka čak 5,75. 

>> Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio novu sezonu

Komentara 1

MA
maliplenk
17:53 20.08.2022.

Hahaha. Sezona vam je završila i prije nego je započela. Doduše, sve je počelo već tamo na kraju prošle sezone. Eto, kolovoz mjesec, a vi se borite za mjestu u hnlu koje vodi u Europu. Za isto ono što ste imali i što ste ispustili protiv kluba protiv kojeg niste smjeli. Da nije žalosno bilo bi smiješno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije