PRED KAMERAMA

Bjelica 'izgubio živce': Odvratno je gledati Osijek, a pitanje vam je glupo

U 20. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Osijek
Milan Sabic/PIXSELL
19.12.2021.
u 20:51

- Odvratno je gledati taj Osijek kako igra. To je nogomet za koji nitko neće platiti kartu. Ipak smo s takvim nogometom uspjeli biti pri vrhu hrvatskog nogometa

Nenad Bjelica je isključen u derbiju Osijeka i Hajduka na Poljudu koji je završio bez pogodaka. Vidno iznerviran nakon susreta za Arena Sport je izjavio:

- Ružno kao i uvijek, antinogomet. S puno prekršaja, jedino kako i znamo. Uspjeli smo pred 30-ak tisuća ljudi odigrati 0-0. Protivnik je bio bolji u drugom, mi u prvom i na kraju realan rezultat - rekao je Bjelica i nastavio:

- Odvratno je gledati taj Osijek kako igra. To je nogomet za koji nitko neće platiti kartu. Ipak smo s takvim nogometom uspjeli biti pri vrhu hrvatskog nogometa.

19.12.2021., stadion Poljud, Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 20. kolo, HNK Hajduk - NK Osijek. Trener Osijeka Nenad Bjelica Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Na kraju je odlučno rekao:

-  Ponosan sam na svoje igrače i sve što su ostvarili ove sezone, u današnjoj utakmici. Sve što su napravili do sada, veliko im hvala i na proljeće idemo još jači.

Kasnije je na presici sve teklo mirnije, a onda je uslijedilo pitanje: Bili ste protiv VAR-a, pa za VAR, kakav je sada stav?

- Ja sam od Poljske protiv VAR-a, pripremite se malo za pressicu. Nervozan sam jer sam htio pobijediti, VAR mi je poništio gol koji nije smio poništiti. Nemojte manipulirati javnost, pitate gluposti.

>> Torcida opet pjeva protiv Dinama:

Ključne riječi

Komentara 11

KA
kanđija
21:00 19.12.2021.

Dinamovi igrači odigrali ove polusezone 14 utakmica vise od Osijeka i 16 od Hajduka.. da su te dvije ekipe imale toliko uakmica bili bi među 10 nacija po koeficjentu ali bi imale u domaćem prvenstvu 10 do 15 bodova manje. A reprezentativne nastupe niti ne brojim. Zato ste danas tu uz Dinamo.

Avatar feudalac
feudalac
07:22 20.12.2021.

Nigdje naslova "Dinamo jesenski prvak", nigdje tablice HNL.... ahahahaaa krepajte od zavisti mrzitelji najboljeg hrvatskog kluba

SO
sohnahoakasaa
01:04 20.12.2021.

Beli Neđo je isfrustriran jer samo želi biti ispred Dinama. Zadojeni primitivac i prgavi čovek. Nose ga pogrešni motivi a ne sportski. Gori, gori dok ne zgori. Sve bi dal samo da je na ljestvici iznad Dinama a to se nebu nikad dogodilo. Možda jedno kolo bi mu trebalo da se poveseli a onda opet koma. Ajoj dečki moji davno vam već nogomet nije sport, igra koja ima čari. A Hajduk? Kakva je to nakupina ljudi. Vole Hajduk ali na način da mrze druge. I ona Borna koji bi radije da Ajduk bude prvi nego da Hrvatska osvoji Davis kup. I to je moguće kod mandrile.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije