TRENER DINAMA

Bjelica: Tko nam je idući protivnik? Ne znam ništa o njima

Dinamo - Saburtalo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/7
30.07.2019.
u 22:13

- Imamo još puno rezervi, neki igrači su zakasnili u pripremama, a neki su u drugom planu. Bit će boljih i lošijih utakmica, ali sigurno to može bolje.

Dinamo je s 5:0 ukupno prošao gruzijski Saburtalo u drugom pretkolu Lige prvaka, a na pobjedu se osvrnuo modri trener Nenad Bjelica.

- Znali smo da moramo biti strpljivi i da će oni padati tijekom utakmice. Oni su imali nekoliko dobrih situacija u prvom dijelu, a mi nismo bili na razini Dinama - rekao je Bjelica koji je puno zadovoljniji drugim poluvremenom.

- U drugom dijelu ulaskom Olma i Petkovića smo proigrali i mogli smo uvjerljivije slaviti.

U trećem pretkolu Dinamo čeka Ferencvaroš. Bjelica to nije znao već je pitao 'tko nam je idući protivnik?'.

- Još ne znam ništa o njima. Nisam želio informacije dok ne dođe ta utakmica. Sada nam slijedi Gorica, a nakon toga ćemo razmišljati o Mađarima - rekao je Bjelica pa se osvrnuo na dvoboj u petak:

- Gorica ima sjajne nogometaše i to ih čini opasnima.

Može li Dinamo još podignuti formu?

- Imamo još puno rezervi, neki igrači su zakasnili u pripremama, a neki su u drugom planu. Bit će boljih i lošijih utakmica, ali sigurno to može bolje.

>> Pogledajte fotografije s utakmice Dinama i Saburtala

Dinamo - Saburtalo
1/19
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije