Stolni tenis

Bjelovarčanke protiv Mladosti traže čudo

'08.06.2010., Bjelovar - Andrea Bobetic najveci oslonac zenskog stolnoteniskog kluba Bjelovar Photo: Damir Spehar/PIXSELL'
'Damir Spehar/PIXSELL'
08.06.2010.
u 16:25

Ulaskom u finale doigravanja za prvakinje Hrvatske, stolnotenisačice Bjelovara već su ostvarile najveći uspjeh u povijesti kluba, a mogu li prirediti i sportsko čudo, znat će se u srijedu.

U srijedu u novoj Školsko-sportskoj dvorani srednjih škola Bjelovarčanke igraju uzvratni finalni meč s višestrukim prvakinjama Hrvatske, igračicama Mladosti Iskon (17 sati). Finale se igra na dvije pobjede, pri čemu mladostašice dolaze s prednošću, s obzirom na to da su u prvom ogledu na svom terenu svladale Bjelovarčanke 4:0.

U srijedu će zasigurno, uz podršku navijača, za koje je ulaz slobodan, imati još veći motiv te dvoboj ipak učiniti neizvjesnijim. Za Bjelovar će nastupiti Andrea Bobetić (na fotografiji), Sunčana Vugrinec, Lorena Orlić i Martina Brkić, a Mladost će igrati u sastavu Tamara Boroš, Zhou Yue, Mirela Đurak i Ana Švarc.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije