Rasplet trakavice

Blackburn prihvatio Dnjiprovih 6,5 milijuna eura za Kalinića

\'Blackburn Rovers\' Nikola Kalinic celebrates scoring his second goal Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
29.07.2011.
u 14:18

Engleski premijerligaš Blackburn, koji se trenutačno nalazi na azijskoj turneji, prihvatio je Dnjiprovu ponudu za Nikolu Kalinića (23).

Hrvatski reprezentativac trebao bi prijeći u ukrajinski klub iz Dnjipropetrovska za nešto malo više od 6,5 milijuna eura, iznos koji je Blackburn za njega i platio kad je dolazio iz Hajduka.

– Danas je klub prihvatio Dnjiprovu ponudu za Niku. Mislim da on odlazi. Ako se to dogodi, želim mu sve najbolje u novoj sredini – rekao je menadžer Blackburna Steve Kean, jedan od glavnih razloga zašto je Kalinić inzistirao na odlasku.

Naime, Solinjanin je pod palicom Sama Allardycea bio standardan u prvoj postavi, no pod Keanom se nije naigrao i tražio je transfer s Ewood Parka. Da je definitivno puklo, bilo je jasno kad je reprezentativni napadač odbio s klubom ići na azijsku turneju.

Ključne riječi

Komentara 1

SE
serđo
15:21 29.07.2011.

ode strašni bomber.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije