Engleska

Blackburn želi prodati Kalinića za pola novca koji je za njega platio

Nikola Kalinic Clichy
Pixsell
07.06.2011.
u 15:27

Nikoli Kaliniću u Blackburnu ne cvjetaju ruže, prošle je sezone odigrao samo 15 utakmica. Postigao je pet ligaških golova i jedan u kupu

Engleski mediji pišu da ga klub želi prodati, kod novog menadžera Stevea Keana naš reprezentativac nije u prvom planu. Dok je kod Allardycea, koji ga je doveo, i igrao, kod Keana je nastupio samo pet puta.

Blackburn je za Kalinića platio oko 7,5 milijuna eura i spreman je pustiti ga želi li neki klub platiti nešto više od polovice tog iznosa.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Idler 3
Idler 3
22:37 07.06.2011.

17:56h Berekin ST...upravo sam se najviše bojao toga scenarija kao i komentara poput tvoga. Vjeruj, mogao bi i ti jednom slučajno zabiti na prvoligaškoj utakmici no ne znači kako ti je automatski mjesto u repki !!!

Avatar Idler 3
Idler 3
16:37 07.06.2011.

Koliko god ružno zvučalo al naslov dovoljno govori sam za sebe. Nikad nisam želio ništa loše nit jednom našemu igraču ali kad je reprezentacija u pitanju onda tu milosti nema. Biliću, nikad on nije bio vrhunski strijelac pa čak nit u HNL-u...sretno mu u daljnjoj karijeri al u repki mu nije mjesto !!!

CR
CroMarijo
16:54 07.06.2011.

Nije to nikakvo cudo. On i Vukusic ce Bilica stajat glave i Hrvatsku prolaz na evropsko prvensto. Nemogu svatit da Markovic to ne shvaca, a i on je bio trener.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije