Pobjeda skokom od 204 cm

Blanka uvjerljiva u Banskoj Bistrici

Blanka Vlašić
Antonio Bronić/Pixsell
04.03.2010.
u 19:51

Slovačka Banska Bistrica i dalje je sretno mjesto za hrvatsku visašicu Blanku Vlašić, koja na tamošnjem mitingu redovito pobjeđuje i ostvaruje dobre rezultate.

Ovog je četvrtka najbolja svjetska skakačica u vis pobijedila s preskočena 204 centimetra. Bila je to njena četvrta pobjeda na ovom mitingu, gdje inače drži rekord od 205 centimetra koje je preskočila 2006. godine.

Nakon osigurane pobjede Blanka je i u Banskoj Bistrici postavila letvicu na 209 centimetara, visinu novog svjetskog dvoranskog rekorda, no tri puta je rušila postavljenu visinu.

Inače, nikakve dramaturgije nije bilo oko pobjede, šeste u ovoj sezoni. U drugom pokušaju je Blanka letjela iznad 200 i 204, a sve ostale suparnice su ostale daleko ispod nje. Drugoplasirana Šveđanka Emma Green je preskočila 195, a treća Ruskinja Viktorija Kljugina 192 centimetra.
Bio je ovo posljednji nastup Blanke Vlašić prije Svjetskog dvoranskog prvenstva kojem je od 12. do 14. ožujka domaćin Doha.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije