Atletika

Blanki izvađeni konci, u ponedjeljak kreće s treninzima

\'sport 31.08.2009. Zagreb, Sava - IAAF Grand Prix Zagreb 59.Memorijalna utrka Boris Hanzekovic.Blanka Vlasic. Photo:Antonio Bronic/Vecernji list\'
Antonio Bronic/PIXSELL
01.05.2012.
u 16:25

- Postoji i mogućnost da se Blanka ne oporavi do Londona. Nadam se da do toga ipak neće doći

Blanka Vlašić vratila se iz Londona gdje je bila na terapijama ahilove tetive kod dr Jovana Đurovića.

- Terapije su dobro prošle, a jučer su joj u Splitu skinuti konci od druge operacije - rekao je Joško Vlašić, Blankin otac i trener.

U Londonu se Blanka liječila s posebnim aparatom s kakvim se liječila i za vrijeme svjetskog prvenstva u Južnoj Koreji prošle godine.

- Sa normalnim treninzima počinjemo u ponedjeljak. Računam ako sve bude u redu da će Blanka prvi nastup imati krajem lipnja. Do nastupa na olimpijskim igrama u Londonu trebala bi imati barem dva do tri nastupa - istaknuo je Joško Vlašić.

Postoji li mogućnost da se Blanka ne oporavi do Londona.

- Postoji i ta mogućnost. Nadam se da do toga ipak neće doći - istaknuo je Joško Vlašić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije