GETAFE SVLADAO SEVILLU

Blind spasio United protiv West Hama

Manchester United - Liverpool
Reuters/PIXSELL
08.02.2015.
u 19:37

U eri Van Gaala momčad Manchester Uniteda nije uspjela preokrenuti rezultat, zadnji su put to vragovi napravili pod Davidom Moyesom u utakmici protiv Aston Ville (4:1).

Manchester United u 24. je kolu Premierlige odigrao 1:1 kod West Hama. Crveni vragovi mogu biti zadovoljni bodom jer su od 49. minute golom Kouyatea gubili 1:0. Za remi je zabio Blind u sudačkoj nadoknadi.

U eri Van Gaala momčad Manchester Uniteda nije uspjela preokrenuti rezultat, zadnji su put to vragovi napravili pod Davidom Moyesom u utakmici protiv Aston Ville (4:1).

Statistiku utakmice pogledajte na portalu Goal.com

Premierliga, 24.kolo:

Burnley - WBA 2:2
Newcastle - Stoke 1:1
West Ham - Manchester United 1:1

Werder svladao Bayer

Nogometaši Werdera nastavili su sa sjajnom formom u Bundesligi i u 20. kolu svladavši u Bremenu Bayer Leverkusen 2:1. Tin Jedvaj nije konkurirao za goste zbog ozljede.

Bundesliga, 20. kolo:
Werder - Leverkusen 2:1
Augsburg - Frankfurt 2:2

Getafe iznenadio Sevillu

Nogometaši Getafea u nedjelju poslijepodne priredili su malo iznenađenje svladavši četvrtoplasiranu Sevillu na svojem terenu 2:1. Hrvatski veznjak Sammir odigrao je do 72. minute kad ga je zamijenio Hinestroza.

Primera, 22. kolo:
Cordoba - Almeria 1:2
Getafe - Sevilla 2:1

>> Čop promašivao, Vrsaljko asistirao pa se ozlijedio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije