Medveščak

Blizu dolaska Kanađanin Brust, vratar koji je branio za LA Kingse

Medveščak (1)
Dalibor Urukalović/PIXSELL
03.07.2013.
u 08:00

Prošle je sezone branio za AHL klub Abbotsford Heat, a prije šest sezona odigrao je i 11 utakmica za prošlogodišnje NHL prvake LA Kingse.

Medveščak bi uskoro mogao riješiti i dolazak drugog vratara (prije mjesec dana potpisao je Mark Dekanich) jer klub je u pregovorima s Kanađaninom Barryjem Brustom (29). Prošle je sezone branio za AHL klub Abbotsford Heat, a prije šest sezona odigrao je i 11 utakmica za prošlogodišnje NHL prvake LA Kingse.

Blizu je i dogovor s Kennyjem MacAulayem, Geoffom Waughom i Galom Korenom, igračima koji već otprije imaju ugovor s medvjedima do 2014. godine.

>> Letang ostaje u Medveščaku i petu sezonu za redom!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije