US OPEN

Bogatija je od Nadala, Federera i Đokovića, a sada je napravila novu senzaciju

Emma Navarro s’est hissée dans le dernier carré d’un tournoi du Grand Chelem pour la première fois de sa carrière en écartant Paula Badosa en quart de l’US Open (6-2, 7-5) à New York
Chryslene Caillaud / Panoramic
03.09.2024.
u 21:54

Još prije toga, na ovogodišnjem OS Openu Navarro je pomalo iznenađujuće eliminirao sunarodnjakinju i braniteljicu naslova Coco Gauff.

Amerikanka Emma Navarro prva je polufinalistica US Opena u New Yorku, a u četvrtfinalu je 23-godišnjakinja svladala Španjolku Paulu Badosu 6-2, 7-5 i pobudila nadu domaćih navijača u američko slavlje na US Openu 2024.

Navarro se plasirala u polufinale Grand Slam turnira prvi put u karijeri. 

VEZANI ČLANCI:

Još prije toga, na ovogodišnjem OS Openu Navarro je pomalo iznenađujuće eliminirao sunarodnjakinju i braniteljicu naslova Coco Gauff. Sljedeća protivnica bit će joj bolja iz susreta druge nositeljice Bjeloruskinje Arine Sabaljenke i  olimpijske prvakinje iz Pariza Kineskinje Qinwen Zheng.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije