NAJBRŽI ČOVJEK PROGNOZIRA

Bolt: Argentina će biti svjetski prvak

Usain Bolt
Reuters
24.05.2010.
u 10:24

Najbolji svjetski atletičar Usain Bolt poznat je i kao veliki obožavatelj nogometa, pa i ne čudi da se na svim svjetskim meridijanima sudara s pitanjima vezanim uz “najvažniju sporednu stvar na svijetu”.

Posljednjih je nekoliko dana Jamajčanin proveo u Šangaju, gdje je u nedjelju slavio na 200 metara na drugom mitingu Dijamantne lige (19.76). S novinarima je, pak, podijelio svoje mišljenje o favoritu predstojećeg Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoj Africi (11. lipnja - 11. srpnja).

- Otkad sam stigao u Šangaj svi me pitaju tko će osvojiti SP. Nisam siguran, ljudi najčešće izdvajaju Španjolsku i Brazil, ali ja sam oduvijek navijač Argentine, pa ću se i ovom prilikom držati njih - rekao je Bolt, inače veliki navijač Manchester Uniteda o kojem često priča, pa ni u Šangaju nije propustio priliku.

- Bit će zanimljivo vidjeti tko će biti prva zvijezda SP-a. Ali, nadam se da će Sir Alex Ferguson pozorno pratiti što se događa jer bi nam dobro došlo još nekoliko igrača - zaključio je razgovor o nogometu svjetski rekorder na 100 i 200 metara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije