Kruna karijere

'Bomba' iz Katalonije: Barcelona u siječnju dovodi Hrvata!?

Barcelona - Celtic
Foto: Reuters
1/6
19.09.2016.
u 11:46

Tu priču donosi katalonski Sport, inače vrlo blizak klubu, a prenose je brojni španjolski mediji.

Nakon što je ovog ljeta redove Barcelone napustio Dani Alves, igrač koji je Kataloncima godinama bio prvi izbor na poziciji desnog beka, nastala je rupa na toj poziciji. Doduše, Barca je kupila Aleixa Vidala iz Seville za 17 milijuna eura, ali nisu pretjerano zadovoljni njegovim učinkom.

Vidi se to i po tome što često tu poziciju igra Sergi Roberto, igrač koji je polivalentan, pa tako igra na nekoliko pozicija u momčadi – od središnjeg veznog, defenzivnog veznog, a po potrebi i već spomenutog desnog beka.

Stoga je vrlo izvjesno da će Barca u siječnju ponovno biti aktivna na tržištu, a spominje se da je jedna od opcija i Darijo Srna. Tu priču započeli su ukrajinski mediji prije mjesec dana, a sada je spominje i katalonski Sport, inače vrlo blizak klubu, a prenose je brojni španjolski mediji. Srna im ne bi bio skup, a dobili bi iskusnog igrača s odličnim ubačajima koji može zabiti iz slobodnog udarca. Kada bi se to ostvarilo, bivšem kapetanu hrvatske reprezentacije to bi bila kruna karijere.

Ipak, treba naglasiti da im je prva želja Hector Bellerín iz Arsenala, ali on je prilično skup i pitanje je bi li ga se Wenger olako odrekao. 

Komentara 27

RI
Rizlman
13:13 19.09.2016.

Zašto u naslovu ne bi stajalo: "Barcelona u siječnju dovodi Darija Srnu", umjesto ovog "dovodi Hrvata"? Kao prvo to nije točno, a kao drugo, kakve veze ima koje je on nacionalnosti? Zašto, kad već niste napisali njegovo ime napisali "dovodi desnog beka"? Inače, od toga nema ništa, Srna je već u godinama a Barcelona traži dugoročno rješenje.

EN
enos
13:01 19.09.2016.

Da... jako im je potreban bek od 35 godina koji više nema ni eksplozivnost ni trkačku moć... Svašta.

Avatar LiberAlniGad
LiberAlniGad
13:46 19.09.2016.

Stvarno vise ne kuzim sta seljakate Srnu u Barcelonu vec 5 godina. Da je Barca ikad htjela njega u svojim redovima, on bi tamo vec bio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije