MLADI REPREZENTATIVAC

Bomba za kraj prijelaznog roka: U HNL stiglo pojačanje iz Premier lige, dogovor ipak postignut

England U21 v Kosovo U21 - UEFA Euro U21 - Qualifying - Group G - stadiumMK
Bradley Collyer/PRESS ASSOCIATIO
05.09.2024.
u 21:43

Pajaziti je inače u Goricu stigao posredstvom ranije utanačenog dogovora s Fulhamom po kojem će taj londonski klub Gorici ustupljivati neke svoje igrače na kaljenje

Iako je ljetni nogometni mercato u onim najvećim europskim ligama završio još 30. kolovoza u 23.59 sati, za HNL vrijede nešto drugačija pravila. Naši najjači klubovi svoje su redove mogli obogaćivati sve do ovoga četvrtka, 5. rujna. Posljednjeg dana prijelaznog roka Rijeka se pojačala s dva igrača (Amer Gojak i Dominik Dogan), a jedno je novo ime predstavila i Gorica.

Poprilično neočekivano pojačanje stiglo je u našeg turopoljskog prvoligaša. Za Goricu je naime potpisao Adrion Pajaziti, 21-godišnji veznjak engleskog prvoligaša Fulhama. Pajaziti je inače u Goricu stigao posredstvom ranije utanačenog dogovora s Fulhamom po kojem će taj londonski klub Gorici ustupljivati neke svoje igrače na kaljenje.

Iako su engleski mediji pisali da od dolaska Pajazitija u HNL neće biti ništa, u posljednjim satima ljetnog mercata taj se transfer ipak dogodio. Pajaziti je do sada igrao za mladu momčad Fulhama, a ovih je dana u redovima U-21 reprezentacije Albanije s kojom igra kvalifikacije za Euro. Rodom je iz Londona, a prošlu je polusezonu igrao za norveški Haugesund.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije