A-1 liga košarkaša

Borik 'razvalio' Split i prišuljao se s pobjedom razlike

\'kosarka\'
VL
06.12.2010.
u 15:29

Košarkaši Borika Puntamike pobjedom nad Splitom (83:59) na kraju prvog dijela sezone A-1 lige ostali su na drugom mjestu, ali su se Splićanima primaknuli na samo jednu pobjedu razlike.

No, važnija je od toga izvrsna izvedba Puntamičana protiv gostiju koji ničim nisu opravdali ulogu favorita.

Naime, mlađahni Zadrani u svim su elementima igre nadigrali žute. Borikov omjer od šest pobjeda i tri poraza u prvom dijelu sezone ipak i ne znači da su već sada sigurni za Ligu za prvaka.

Splićani, naime, imaju i pobjedu više, Alkar ima omjer kao i Borik, a Zadranima za vrat pušu Svjetlost Brod, Kvarner i Dubrovnik. Ostali gotovo više i nemaju šanse za ulazak među prva četiri, odnosno u Ligu za prvaka.

Boriku su za Ligu za prvaka nužne sve pobjede kod kuće i barem jedna u gostima, a prva prilika bit će kod dosad iznenađujuće slabe Darde u sljedećem kolu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije