Neobični savjeti

Branco: Seks i piće vode Brazil do zlata na SP-u

'Brazil\'s football player Kaka (L) stands next to team coach Dunga during a training session at the Randburg High School on June 6, 2010 in Johannesburg ahead of the kick off of the South Africa 2010
'FABRICE COFFRINI'
08.06.2010.
u 21:35

Brazilska nogometna legenda i član šampionske momčadi sa Svjetskog prvenstva 1994. godine, Branco, ponudio je sunarodnjacima recept za naslov na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

Branco smatra da se do zlata dolazi seksom i pićem.

– U tome nema ničega lošeg. Moj sin Stefano začet je tijekom SP-a u Sjedinjenim Američkim Državama u noći koju sam u San Franciscu proveo sa suprugom – rekao je Branco.

– Seks čini dobro, smanjuje napetost. Do tada je Brazil na zlato čekao 24 godine i kakvu nam je to štetu onda moglo donijeti? Seks u kampu može biti loš samo  prakticira li se sa ženom suigrača.

Osim seksa, tadašnji brazilski izbornik Carlos Parreira svojim je igračima dopuštao i konzumaciju alkohola.

– Bilo nam je dopušteno popiti tri ili četiri čaše alkohola dnevno, onako, za opuštanje. Niti u tome nema ničega što bi trebalo biti sporno – rekao je Branco te dodao:

– Da je to problem u Engleskoj ili Njemačkoj, gdje se pije pivo, nogometa ne bi niti bilo. Ista je stvar s Italijom, Francuskom ili Argentinom u kojima se konzumira vino. To je dio kulture.

Iako, engleski izbornik Fabio Capello ne slaže se s Brancom. Svojim je nogometašima zabranio da popiju ijednu kapljicu alkohola, a seks im je ograničio samo na jedan dan u tjednu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije