LEGENDA FORMULE 1

Objavljena nova nagađanja o Michaelu Schumacheru! Prisustvovao je na jednom posebnom događaju?

Michael Schumacher
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
30.09.2024.
u 13:30

Schumaherova kći ovog je ljeta je u vili svoje obitelji organizirala vjenčanje na kojem se navodno pojavio i on. Gosti nisu smjeli ući u posjed s mobitelima kako bi se izbjegla bilo kakva fotografiranja

Po jednog od najvećih vozača formule 1 Michaela Schumachera sve je pošlo po krivu tog prokletog 29. prosinca 2013. godine kada je na skijanju u francuskim Alpama pao i udario glavom u stijenu. Kaciga mu je spasila život, ali od tog dana njegov život i život njegove obitelji potpuno se okrenuo naglavačke.

Schumacher je završio u komi, ali od tad obitelj od javnosti skriva sve bitne informacije o njegovom zdravstvenom stanju, pa javnost ot ome ništa ne zna. Od bezbrižnog financijskog života do straha koliko će se morati platiti za ekstremno skupo liječenje koje još traje. Obitelj je bila primorana prodavati niz skupih i vrijednih predmeta kako bi mogla zaraditi za Michaelovo liječenje.

Ipak, situacija je navodno bolja. Schumacherova kći ovog je ljeta je u vili svoje obitelji organizirala vjenčanje na kojem se, kako doznajemo, pojavio i on. Naravno, sve o čemu je javnost informirana spada pod "navodno", pa tako čak i njegova prisutnost na vjenčanju svoje kćeri koje je bilo zatvoreno za javnost, a gosti nisu smjeli ući u posjed s mobitelima kako bi se izbjeglo bilo kakvo fotografiranje vjenčanja.

"Je li 'Schumi' doista bio prisutan na vjenčanju? Možda. Čak vrlo moguće. No, nije ga bilo u vrtu, gdje su bili i drugi gosti, od kojih neki, nema sumnje, ne pripadaju najužem obiteljskom krugu od povjerenja", objavio je Bild.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije