TRANSFER DESETLJEĆA!

Brat vlasnika PSG-a objavio: 'Pregovori su zaključeni, Messi dolazi'

Screenshot Twitter
07.08.2021.
u 09:00

Khalid bin Hamad Bin Khalifa Al-Thani, koji je brat Emira koji je vlasnik PSG-a, potvrdio je vijest na Twitteru.

Rasplet oko Lionela Messija dolazi brže nego što je itko očekivao, a nakon što je Barcelona objavila Argentinac odlazi, brat katarskog emira potvrdio je da Messi potpisuje za Paris Saint-Germain.

Khalid bin Hamad Bin Khalifa Al-Thani, koji je brat Emira koji je vlasnik PSG-a, potvrdio je u objavi na društvenim mrežama da su pregovori s Messijem završeni i da će uskoro uslijediti službena objava.

"Pregovori su službeno zaključeni, bit će objavljeno kasnije #Messi", objavio je Al-Thani na Twitteru.

 

Messi bi prema prvim informacijama trebao primati plaću od 35 milijuna eura po sezoni.

Ova vijest ne iznenađuje jer je Pep Guardiola isključio Manchester City iz kandidature za "lov na Messija" na svojoj konferenciji za novinare u petak prije utakmice, a očito je da bi si samo dva kluba u državnom vlasništvu mogla priuštiti potpisivanje Messija.

U potrazi za osvajanjem Lige prvaka, PSG se sada okrenuo dokazanim pobjednicima, a Sergio Ramos i Messi donijeli su osam trofeja Lige prvaka između sebe u svlačionicu Parka Prinčeva

Ključne riječi

Komentara 2

BR
BratGandalfovogBrata
09:42 07.08.2021.

sport je stvarno postao odvratan, nogomet pogotovo. pogledam još olimpijadu do kraja i to je to, više ništa i nikoga ne gledam.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:37 08.08.2021.

Umalo sam povratio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije