ZANIMLJIVOSTI

Brazil ima najviše neudanih žena od svih zemalja na SP-u

Brazil navijačica
Sanjin Strukic/Pixsell
15.06.2014.
u 21:15

BiH i Kamerun imaju najviše nezaposlenih, Nigerijci su najteži, Čileanci najniži igrači.

Kad se usporede 32 zemlje čije su reprezentacije na prvenstvu u Brazilu i u nekim drugim disciplinama, dobivamo zanimljive rezultate. Kad bi se gledala nezaposlenost, BiH bi nadjačala Kamerun, jer je nezaposlenost kod naših susjeda 44,3 posto, a BiH bi bila u finalu i po težini igrača, no Nigerijci su još teži sa 79,7 kg, a Meksikanci najlakši sa 70,7 kg. 

Najviša reprezentacija na prvenstvu je Belgija sa 185,2 cm u prosjeku, najniži su Čileanci sa 176. Argentinci su najstariji sa 28,9 godina, najmlađu reprezentaciju ima Gana (25,8). Talijani imaju najveći pad broja stanovnika, dva posto godišnje. A tko bi osvojio naslov po broju neudanih žena? Brazil. 

Čak 44,6 posto Brazilki od 45 do 49 godina nisu udane. Brazil bi u finalu nadigrao Englesku, a u polufinalu bi ispali Francuska i SAD. Na ekološkom prvenstvu, kada bi se za kriterij uzimala pokrivenost teritorija šumama, prvo mjesto bi osvojio Japan (67 posto), a ako gledamo vodu, prva bi bila Nizozemska.

>> Potrošnja i Svjetsko prvenstvo: Prodaja televizora porasla i 300%

Komentara 1

VE
VeliJoza
08:44 16.06.2014.

A koliki procenat svih tih neudatih Brazilki je bio barem jednom udatih ? Vidjam ja svokednovno na svom poslu dosta tih Brazilki. Je sam ja rekao,da su te fotke krasnih golih Hrvatskih momaka vasa najbolja sansa,jer cu sad sve tee Brazilke navijati za Hrvatsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije