otputovali na pripreme

Brazilac Jo iz Istre na pragu Poljuda

25.10.2013., stadion Aldo Drosina, Pula - MAXtv 1. HNL, 14. kolo, NK Istra 1961 - NK Slaven Belupo. Alves De Oliviera. Photo: Dusko Marusic/PIXSELL
27.06.2014.
u 12:08

Nova imena su Sandro Gotal i Josip Vuković, prve prave pripreme proći će velike nade Nikola Vlašić i Andrija Balić, a naknadno će se priključiti lakše ozlijeđeni Mislav Anđelković te "Brazilci" Avdija Vršajević i Tino Sušić, koji su dobili nekoliko dana odmora.

Nekako u tišini, Svjetsko prvenstvo ipak je još uvijek u tijeku, Hajduk je krenuo na ključni dio priprema za novu sezonu. Igor Tudor svoje trupe poveo je u Begunje, u Sloveniju, tamo gdje je stasao slavni skijaš Bojan Križaj, a tvornica Elan bila najprepoznatljiviji dio bivše države.

Dakle, u Begunju će Tudor bistriti momčad za novu sezonu u kojoj neće biti Marija Pašalića i Franka Andrijaševića, a veliko je pitanje tko će još otići iz bijelog tabora. Među prvim kandidatima jest Mario Maloča, a stigne li ponuda za još koga, sigurno neće biti puno dvojbi pustiti ga ili ne. Na put je Tudor poveo vratare Kalinića, Stipicu, Tomića i Grbića te Mikanovića, A. Milića, Milovića, Vlašića, Maglicu, Balića, Gotala, Vasilja, Abdukholikova, Jozinovića, Caktaša, Malokua, Tomičića, Maloču, Nižića, Vukovića, Z. Milića, Bradarića, Bašića, Bencuna i Kouassija.

Nova imena su Sandro Gotal i Josip Vuković, prve prave pripreme proći će velike nade Nikola Vlašić i Andrija Balić, a naknadno će se priključiti lakše ozlijeđeni Mislav Anđelković te "Brazilci" Avdija Vršajević i Tino Sušić, koji su dobili nekoliko dana odmora. Ipak, glavni jack-pot prijelaznog roka trebao bi biti krilni napadač Istre, Brazilac Jo, s kojim su pregovori u završnoj fazi. Ostali su još neki sitni detalji, ali Jo, Hajduk i Istra sve su bliže finalizaciji tog posla. Spominje se da bi bijele mogao pojačati i Ermin Zec, nekadašnji Šibenikov napadač, kojemu je istekao ugovor s turskim Genclerbiligijem. On bi za ovaj kadar Hajduka bio pravo pojačanje. 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
list68
08:11 28.06.2014.

Nema tog pojačanja koji bi nešto pridonio Hajduku. Može igrač odigrati 2-3, utakmice bez novaca, ali onda prevlada nezadovoljstvo i apatija, što se vidjelo na igračima Hajduka. Uvijek ima 2-3, mladića kojima je čast igrati u jedinom klubu u Hrvatskoj koji ima svoju povijest, nisam siguran baš i za budućnost, ali i oni brzo padnu pod utjecaj besparice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije