U skupini s Hrvatskom

Brazilac Neymar priznao: Dobili smo jako tešku skupinu na SP-u!

Neymar, Brazil vs Japan (1)
Reuters/Pixsell
17.02.2014.
u 19:56

- Često s Messijem pričam o SP-u i uvijek maštamo o tome da se sastanemo u finalu. Naravno, ja uvijek kažem da će Brazil postati prvak

Brazilac Neymar predvodit će Brazil na Svjetskom prvenstvu, bit će glavna uzdanica reprezentacije koja na domaćem tlu želi osvojiti naslov prvaka.

- Jedinstvena je prilika igrati pred svojim navijačima Svjetsko prvenstvo, toga smo svi svjesni. Oduševljeni smo i sretni što će svi doći k nama i bolje upoznati Brazil, a mi ćemo sve lijepo ugostiti.

Neymar je na televiziji pratio izvlačenje skupina. Njegov Brazil otvara prvenstvo s Hrvatskom, a u skupini još igra protiv Meksika i Kameruna.

- Gledao sam izvlačenje dok sam bio u klubu. Izvukli smo jako tešku skupinu u kojoj igraju odlične reprezentacije. Koga vidim kao glavnog rivala? Ne mogu odlučiti, danas je to teško izabrati. Zapravo se uopće ne treba osvrtati s kim igraš, sve su reprezentacije jake i treba se dobro pripremiti, rekao je Neymar i dodao:

- Sve momčadi će biti spremne i jake, ali ja vjerujem da mi imamo izvrsnu priliku postati prvaci. To nam je san i svi treninzi su usmjereni ka ostvarivanju tog sna.

Za kraj je izdvojio:

- Često s Messijem pričam o SP-u i uvijek maštamo o tome da se sastanemo u finalu. Naravno, ja uvijek kažem da će Brazil postati prvak.

>>Hrvatska dogovorila s Malijem; Kovač: Bit će dobra priprema za Kamerun

Komentara 4

DH
dalibor.hren
22:40 17.02.2014.

Dugo su ga tukli i napokon je popustio i priznao: "Dobili smo jako tešku skupinu; možda još i težu!" Sve to je skresao u brk vrsnom novinaru Delaču.

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
20:15 17.02.2014.

Brazilac Neymar priznao: Dobili smo jako tešku skupinu na SP-u jer Meksikanci i Kamerunci su ozbiljne i opasne ekipe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije