'električni nogometaši'

Brazuca je letjela zrakom nošena munjama

Thunderbolt Craziness
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
18.06.2014.
u 19:00

Munje i neonska svjetla različitih boja ostavljali su gledatelje bez daha

Događaji vezani uz Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu ovih su dana uobičajeni diljem svijeta, a kako se natjecanje zahuktava, tako različite manifestacije postaju sve spektakularnije. Nogometno ludilo vlada i u zemljama čije reprezentacije ne nastupaju na svjetskoj nogometnoj smotri, a najveći fanatizam u bodrenju tuđih reprezentacija pokazale su Indija i Kina. Upravo iz Kine stižu fotografije sa spektakularne predstave u izvedbi Thunderbolt Craziness banda, skupine koja se specijalizirala za nastupe u kojima se koristi jedno od najvažnijih otkrića Nikole Tesle – poznate Tesline ovojnice.

Na svom posljednjem nastupu u kineskom gradu Changleu u provinciji Fujian članovi Thunderbolt Craziness banda izveli su vizualno izuzetno efektan performans odjeveni u posebna metalna odijela, pri čemu su udarali brazucu, službenu loptu Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu. Zahvaljujući izumu Nikole Tesle, izgledalo je kao da lopta nošena munjama leti između dvojice “električnih” nogometaša, a nakon dodavanja tehnicirali su loptom te izvodili brojne nogometne vratolomije, a sve je bilo popraćeno munjama, gromovima i neonskim svjetlima različitih boja koji su izlazili iz ruku i nogu nogometaša, što je gledatelje ostavilo bez daha.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

(Foto: Reuters/Pixsell)

>> Zašto ćemo i kako u Brazilu pobijediti i Kamerun i Meksiko

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije