U HAJDUKU OGORČENI

Brbić: Ova je naša liga farsa, teatar apsurda

Marin Brbić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
27.04.2014.
u 20:39

Ovu ligu možete nazvati kako god hoćete i nećete pogriješiti. Svi znaju za povezanost Dinama i Lokomotive, o tome se piše, govori, ali se nitko ne uzbuđuje. I onda dođe ovaj Matoc... Smiješno. Njegovo delegiranje bila je baš provokacija - govori predsjednik Hajduka.

Šou suca Marka Matoca u Koprivnici raspalio je odgovorne u Hajduku. Isključenje Igora Tudora, pozivanje zaštitara... Kakve poteze je povukao Matoc, kao da je imao neki privatni dvoboj s Tudorom. Prva pogreška je uopće što je delegiran, Hajduku i Slaven Belupu Matoc je sudio i u prvom dijelu sezone, a ostali su repovi... Samo ludost i bahatost sudačke organizacije mogla je opet dovesti Matoca u Koprivnicu.

- Ovo je farsa, teatar apsurda... Ovu ligu možete nazvati kako god hoćete i nećete pogriješiti. Svi znaju za povezanost Dinama i Lokomotive, o tome se piše, govori, ali se nitko ne uzbuđuje. I onda dođe ovaj Matoc... Smiješno. Njegovo delegiranje bila je baš provokacija. Nije prvi put, nije ni zadnji, ali mi nećemo šutjeti. Upozoravat ćemo na probleme i nećemo prestati - govori nam predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Jadikovka iz Maksimira koju je uputio Zoran Mamić prvom čovjeku Hajduka sjela je kao “as na desetku”. Kada je o suđenju riječ, evo Hajduka i Dinama na istom valu.

- Slažemo se sa Zoranom Mamićem. Kaže da ne može više šutjeti, da je Dinamo u posljednjim kolima oštećen za tko zna koliko jedanaesteraca. Eto, nezadovoljan Dinamo, prošlo kolo nezadovoljan je bio Slaven Belupo, mi, nezadovoljan je Hrvatski dragovoljac, Istra je imala česte primjedbe... Očito je da su potrebne korjenite promjene - zaključio je Brbić.

>>Hajduk: Utakmica je bila lakrdija i domaćini su nam se ispričali!

Komentara 14

DU
Deleted user
21:53 27.04.2014.

Svakako da je farsa. Trebalo je poštivati pravila UEFE i izbaciti Hajduk iz prve lige zbog dugovanja igračima.

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
21:09 27.04.2014.

Moj Brbiću jesi jadan koj slućajem da ste prvi dali bi i onda bila farsa.Dođeš do godina ali do pameti nikada a ni onda..

BU
budagigo
22:19 27.04.2014.

10 godina hajduka sa blokiranim računom u ligi-svi znaju nitko se ne uzbuđuje,višegodišnja dugovanja hajduka šibeniku za rukavinu-svi znaju nitko se ne uzbuđuje,treba li još? tudor je isključen od suca utakmice,nije bitno zašto i ima napustiti klupu,a ne demonstrirati vlastitii i klupski primitivizam i nekulturu.pravo pitanje ovdje nije pitanje sudaca i skretanje pozornosti,pravo pitanje je kako je navodno jaki hajduk uspio primiti 11 golova u tri izgubljene utakmice od navodno slabijih protivnika?ako je nešto pitanje za državu onda je to to pitanje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije