Traži se trener

Brbić zvao Kranjčara, ali Cico odbio preuzeti Hajduk!

Cico Kranjčar (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
05.02.2015.
u 17:09

Kandidati su Mario Osibov, Ivan Katalinić, Stanko Poklepović, a spominje se i Ivan Pudar. No, neslužbeno se doznaje da je Marin Brbić prvo stupio u kontakt s Cicom Kranjčarom

Nakon što je Igor Tudor dao neočekivanu ostavku, Hajduk je morao krenuti u potragu za novim trenerom. U utakmici protiv Rijeke na klupi će sjediti Goran Vučević ili Hari Vukas, a već se traži novo rješenje, piše Goal.

Kandidati su Mario Osibov, Ivan Katalinić, Stanko Poklepović, a spominje se i Ivan Pudar. No, neslužbeno se doznaje kako je Marin Brbić prvo kontaktirao s Cicom Kranjčarom, ali dogovor nije postignut. Dinamova legenda trenutačno je preskupa za splitski klub.

Goran Vučević trebao bi voditi treninge do derbija s Rijekom.

>>Ivo Bego: Tudor je govorio da je veliki hajdukovac, ali sada to više ne vjerujem

>>Evo zašto je Tudor dao otkaz i tko bi ga mogao naslijediti u Hajduku

Komentara 17

MA
MagnusJohnson
18:20 05.02.2015.

Brbljić: "Cico, ajde preuzmi ajduka?" Cico: "Kolika je plaća?", Brbljić: "Pa znaš teška su vrimena, ajde neka bude 10 tisuća misečno?", Cico: "Eura?", Brbljić: "Ma kaki prijatelju, kuna.", Cico:"........", Brbljić: "Halo? Halo?"

Avatar feudalac
feudalac
21:13 05.02.2015.

Igor Tudor je pukao i ostavio momčad na cjedilu, upućeni kažu, zbog toga što Uprava nije dovela Nikolu Žižića, Solinjanina koji igra za slovensku Krku. Pazite, ne zbog nekog reprezentativca Hrvatske ili BiH, ili Makedonije ili Albanije. Ne zbog ozbiljnog pojačanja, već zbog zakrpe koju je Tudor tražio, svjestan da bi ovog proljeća mogao teško stradati u ligi, te da nije siguran čak ni protiv zaguljenih Jaskanaca u kupu. Brbić, Vučević, Nadzorni odbor s Ramljakicom i Ljubom Pavasovićem rekli su ne. Dragi prijatelji Hajduka, vjerujete li još uvijek da su najveći neprijatelji Hajduka Zdravko Mamić, HNS, Davor Šuker i Damir Mišković?

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
17:20 05.02.2015.

Bolje da su Cicu zvali da kao igrač dođe u hajduk... ionako bi prosjek godina na kraju bio 19.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije