SP u reliju

Britanac Meeke poveo u Finskoj

Kris Meeke
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
30.07.2016.
u 19:57

Meeke s Citroenom DS3 ima 41 sekunde prednosti ispred Finca Jari-Mattija Latvala (Volkswagen Polo), dok trećeplasirani Irac Craig Breen (Citroen DS3) zaostaje 1:43 minute

Britanac Kris Meeke vodi nakon drugog dana Finskog relija, osme utrke Svjetskog reli prvenstva koji se vozi u okolici grada Jyvaskyle. 

Meeke s Citroenom DS3 ima  41 sekunde prednosti ispred Finca Jari-Mattija Latvala (Volkswagen Polo), dok trećeplasirani Irac Craig Breen (Citroen DS3) zaostaje 1:43 minute.

Daleko na začelju utrke je višestruki svjetski prvak i vodeći u ukupnom poretku Francuz Sebastien Ogier, koji je u petak sletio s ceste i izgubio previše vremena da bi u Finskoj napravio dobar rezultat. 

Poredak:

1. Kris Meeke-Paul Nagle (VBr/Citroen DS3) 2:22:00,8
2. Jari-Matti Latvala-Mikka Anttila (Fin/Volkswagen Polo-R) + 41,0
3. Craig Breen-Scott Martin (Irs/VBr/Citroen DS3) 1:43,0
4. Ott Tanak-Raigo Molder (Est/Ford Fiesta RS) 1:54,5
5. Thierry Neuville-Nicolas Gilsoul (Bel/Hyundai i20) 2:00,9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije