THE HERALD

Britanci udarili po Đokoviću: 'Obriši suze jer si licemjeran. Vrijeđaš Ivaniševića i plačeš na pressicama'

Italian Open
ALEKSANDRA SZMIGIEL/REUTERS
20.05.2023.
u 12:57

Buran turnir odradio je srpski tenisač i na kraju se oprostio nakon poraza od sjajnog norveškog tenisača

Škotske novine The Herald dobrano su 'oprale' srpskog tenisača Novaka Đokovića poslije manjeg incidenta na ATP turniru u Rimu kada ga je Cameron Norrie pogodio lopticom. Đoković ga je samo ljutito pogledao, britanski tenisač se ispričao uz lagani osmijeh što su mnogi protumačili kao provokaciju. Autor teksta James Morgan smatra kako Srbin nepotrebno kuka i cvili te nadodaje kako je zapravo jako licemjeran. 

- Postoji li smiješniji način da gubite vrijeme od slušanja Novaka Đokovića kako plače na konferenciji za medije? Tamo je u utorak pričao o Norrieju i svemu što ne valja kod najboljeg britanskog tenisača, iako je isto tako mogao da priča o sebi. Nakon toga se Đoković pretvorio u nakaradnog tinejdžera, a samo njega možemo okriviti za nedostatak sportskog duha u ovom meču - napisali su iz Heralda. 

GALERIJA Đoković se svađao s Ivanišević i dobio žestok odgovor

Italian Open
1/8

- Internet je odličan za vođenje evidencije svaki put kada se radi o licemjerstvu. Čovječe, koliko je samo puta Novak Đoković bio licemjeran! Novak Đoković bio je kritiziran jer je uzeo medicinski time-out u finalu Australian Opena protiv Dominica Thiema tijekom jednog poena u meču kada je izgledalo da Austrijanac preuzima kontrolu - piše Morgan i nastavlja:

VEZANI ČLANCI:

- Zatim se Wawrinka žalio sucu na duge pauze koje je Đoković radio na finalu US Opena 2016. godine. Isto je radio i Andy Murray 2015. godine na Australian Openu, dok se Andy Roddick 2008. našalio pa rekao da misli kako Đoković ima SARS i ptičju gripu. Da je napravio pauzu, možda ne bi izgubio od Runea u meču u kojem je psovao svog trenera Gorana Ivaniševića

 

Ključne riječi

Komentara 8

ER
EroK
16:20 20.05.2023.

Licemjer u svakom slučaju, a posebno kod "građanskog" rata!

Avatar flayingfcuk
flayingfcuk
15:29 20.05.2023.

Citat- Dodig.

DU
Deleted user
17:55 20.05.2023.

najveći licemeri na svetu su Englezi uz njih je Eu i SAD

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije