emma Raducanu

Britanska tenisačica pozitivna na COVID-19

Emma Raducanu file photo
PA Wire
13.12.2021.
u 22:23

"Jako sam se veselila što ću zaigrati pred navijačima ovdje u Abu Dhabiju, ali na žalost nakon što sam bila pozitivna na testu na COVID-19, morat ću to odgoditi do sljedeće prilike", izjavila je Raducanu u ponedjeljak

Britanska tenisačica Emma Raducanu, osvajačica U.S. Opena, pozitivna je na COVID-19 te će propustiti egzibicijski turnir Mubadala World Tennis Championship koji se ovaj tjedan održava u Abu Dhabiju.

"Jako sam se veselila što ću zaigrati pred navijačima ovdje u Abu Dhabiju, ali na žalost nakon što sam bila pozitivna na testu na COVID-19, morat ću to odgoditi do sljedeće prilike", izjavila je Raducanu u ponedjeljak.

"U izolaciji sam prema pravilima i nadam se da ću moći uskoro zaigrati", dodala je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije