DOBIO 60 MINUTA

Bruno Durdov zaigrao za Hrvatsku, mladi vatreni remizirali s Meksikom

Karlovac: Kvalifikacije ua EURO 2024 U17, Hrvatska - Kosovo
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
09.10.2024.
u 14:28

On je igrao do 60. minute, a do tada se istaknuo s nekoliko finih poteza, no ne i s konkretnim učinkom. Durdovu je tek 16 godina i teško je očekivati da će svaki treći dan rješavati utakmice.

Hrvatska reprezentacija do 19 godina odigrala je 1:1 u prijateljskoj utakmici s Meksikom u Poreču, na jednom od igrališta Zelene lagune. Hrvatska je povela pogotkom igrača Stuttgarta Doriana Migalića u 11. minuti, a konačnih 1:1 postavio je Uribe u 77. minuti.

Ova je utakmica praćena s posebnom pozornošću, jer je u njoj nastupio hit-igrač SuperSport HNL-a, Hajdukov majstor Bruno Durdov. On je igrao do 60. minute, a do tada se istaknuo s nekoliko finih poteza, no ne i s konkretnim učinkom. Durdovu je tek 16 godina i teško je očekivati da će svaki treći dan rješavati utakmice.

U završnim minutama utakmice šut našega dragulja iz austrijske dijaspore Olivera Lukića meksički vratar odbio je u gredu. Za Hrvatsku su utakmicu počeli: Rajić, Migalić, Zebić, Puljić, Hodak, Subotić, Farkaš, Baždarić,  Durdov, Živković, Bilajac. U drugom poluvremenu igrali su i Mikić, Levak, Baković, Rimac, Lukić, Chelfi.

Sljedeću utakmicu u Poreču Hrvatska igra 12. listopada protiv Republike Irske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije