VRATAR MEDVJEDA

Brust: SKA nema slabih točaka

Barry Brust
Sanjin Strukić/PIXSELL
08.10.2014.
u 12:04

- Očekujemo odlično izdanje SKA, tim više što igraju pred svojim navijačima. Riječ je o momčadi koja nema slabih točaka, ali već su jednom izgubili što znači da nisu nepobjedivi. No, ne smijemo se fokusirati na te stvari - rekao je Brust.

Što sve više gazimo u listopad, to medvjedi skupljaju sve više bodova. U posljednje dvije utakmice, doma protiv Dinama iz Rige i u gostima u Helsinkiju kod Jokerita, spojili su dvije pobjede zaredom i osvojili maksimalnih šest bodova.
 
- To je bila velika pobjeda za nas. Jokerit je izvrsna momčad i nije bilo lako doći do bodova, a i u njihovoj dvorani je teško igrati. Pokušat ćemo nastaviti ovaj pobjednički niz do kraja ovog putovanja, iako neće biti nimalo lako - rekao je vratar Barry Brust koji je dosad branio u 10 utakmica i u pet njih je osigurao pobjedu.
 
- Moja igra je sve bolja i bolja, osjećam da sam napravio korak naprijed. No, pet pobjeda u 10 utakmica nije dovoljno dobar rezultat ako želimo ostvariti naš cilj, odnosno doigravanje. Zato želim biti još bolji - samokritično je prokomentirala Medveščakova 33-ka.
 
Utakmica protiv Jokerita bila je veliki ispit za Medvjede u kojemu su pokazali da mogu dati još puno toga, puno više od mjesta na kojemu se trenutačno nalaze, a tri velika ''helsinška'' boda olakšat će i gostovanje u Sankt Peterburgu koje je na rasporedu u srijedu (17:30). Bit će to treći ogled Medveščaka i SKA u deset dana. Početkom prošlog tjedna SKA je dvaput gostovao u Zagrebu i u oba susreta bodovi su pripali jednoj od najskupljih momčadi lige.
 
- Očekujemo odlično izdanje SKA, tim više što igraju pred svojim navijačima. Riječ je o momčadi koja nema slabih točaka, ali već su jednom izgubili što znači da nisu nepobjedivi. No, ne smijemo se fokusirati na te stvari. Za nas je najvažnije da smo usredotočeni na sebe, na svoju igru, da se držimo našeg plana i na ono što možemo učiniti bolje te da igramo jednostavno i da igramo kao momčad.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije