Zamalo tučnjava

Brutalno! Pogledajte kako je Mourinhov igrač poput tenka odnio Hrvata

Ricardo Bagadur
Foto: Screenshot
1/2
06.08.2015.
u 12:51

Bagadur je u jednom trenutku bio gotovo nokautiran. Mourinhov igrač Kurt Zouma u sudačkoj je nadoknadi poput tenka uletio u njega i dobio žuti karton

Fiorentina je jučer u prijateljskoj utakmici pobijedila Chelsea sa 1:0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Gonzalo Rodriguez u 34. minuti. U tom susretu nastupila su čak trojica igrača, Ante Rebić igrao je do 74. minute, a Milan Badelj i Ricardo Bagadur dobili su priliku u posljednjih 15 minuta.

A Bagadur je u jednom trenutku bio nokautiran. Mourinhov igrač Kurt Zouma u sudačkoj je nadoknadi poput tenka uletio u njega i dobio žuti karton. Zbog oštrine njegova starta došlo je do međusobnog naguravanja igrača, ali se sve brzo smirilo.

>>Bagadur: Ne žalim za Rijekom, tamo mladi igrači nemaju što tražiti!

Komentara 6

DH
dalibor.hren
15:15 06.08.2015.

Sad će još netko biti optužen zbog rasizma umjesto da crnog spreme u zatvor!

BL
Blender
14:44 06.08.2015.

Pa ovome crcugi nije mijesto u nogometu!!! I samo zuti karton za ovakav prekrsaj???

DH
dalibor.hren
15:12 06.08.2015.

U utakmici protiv Chelsea "nastupila su čak trojica igrača!" 3 protiv jedanaest i čak su pobijedili!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije