NAPADAČ OSASUNE

Budimir: Novi vatreni mi je skupljao lopte, kao što sam ja Modriću i Eduardu

Neuruppin: Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice s Italijom
Luka Stanzl/PIXSELL
03.09.2024.
u 18:30

Hrvatski reprezentativci Ante Budimir i Marin Pongračić održali su press konferenciju Hrvatske uoči prvog dvoboja u Ligi nacija protiv Portugala u Lisabonu.

Hrvatski reprezentativci Ante Budimir i Marin Pongračić održali su press konferenciju Hrvatske uoči prvog dvoboja u Ligi nacija protiv Portugala u Lisabonu. 

- Osjećam se dobro, iza nas je veliko natjecanje, na kojem, nažalost, nismo ostvarili cilj i teško nam je zbog toga, ali u životu i pogotovo nogometu sve dolazi brzo te je pred nama opet natjecanje koje nam je donijelo puno radosti. Nema Vide i Brozovića, oni su se odlučili oprostiti, ali nismo u krnjem sastavu. Ima i ozlijeđenih, ali zato nas je 23 ili 25 i svatko može dati doprinos. Smjena generacije nije apstraktan, ali je normalan proces u nogometu. Jedni odu, drugi dolaze, važno da je rezultat tu.  U Portugalu će biti teško i ne treba uspoređivati tu utakmicu s pripremnom za Euru - rekao je Ante Budimir na press konferenciji uoči dvoboja s Portugalom. 

VEZANI ČLANCI:

- Ne znam previše Matanovića, ali razgovarali smo i iznenadilo me da mi je prije osam godina skupljao lopte u St. Pauliju! Kao što sam ja na Radniku skupljao Luki i Eduardu i Ćorluki kad su igrali za mladu reprezentaciju - otkrio je napadač Osasune. 

- Novi trener, novi sustav i treba malo vremena, zato nismo najbolje počeli. Transferom sam zadovoljan, borio sam se za to u Lecceu, nakon teške ozljede prve godine, u drugoj sam odigrao 40 utakmica u kontinuitetu. Češće sam u karijeri igrao s četvoricom u zadnjoj liniji nego trojicom, ali bolje je isprobavati neke nove varijante protiv jačih suparnika, kada je svima fokus maksimalan - rekao je novi stoper Fiorentine Marin Pongračić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije