Incident u Poljskoj

Buntić slomio ruku u tučnjavi, klub traži raskid ugovora!?

\'Croatia\'s Denis Buntic (C) is challenged by Argentina\'s Gonzalo Carou (L) and Leonardo Querin during their main round at the Men\'s Handball World Championship in in Lund January 22, 2011.  REUTER
Reuters
30.01.2013.
u 16:26

– Možda je točna njegova priča da je morao uskočiti u tučnjavu jer je branio prijatelja

Hrvatski rukometaš Denis Buntić slomio je lijevu ruku i neće ga biti tri mjeseca u akciji, objavio je njegov klub Kielce. Međutim, ono što je zanimljivo u cijeloj priči jest način na koji je do ozljede došlo. Prema pisanju poljskih medija, Buntić je ruku slomio u subotu navečer kada se potukao u jednom klubu u centru grada.

Priču o tome potvrdio je i njegov klub, ali je naveo da je istraga još u tijeku te da Buntića najvjerojatnije očekuje kazna.

– Već sam razgovarao s njim i s njegovim menadžerom, a istraga je još u tijeku. Trenutačno sam na putu i stvar ćemo riješiti kad se vratim. Možda je točna njegova priča da je morao uskočiti u tučnjavu jer je branio prijatelja. U svakom slučaju očekuje ga klupska kazna – rekao je poljskim medijima predsjednik Kielcea Bartus Saarvas.

Poljski mediji nagađaju da bi klub zbog ovog incidenta mogao tražiti raskid ugovora s Buntićem.

Ključne riječi

Komentara 2

FR
frabrne
17:59 30.01.2013.

Za mene naslov i ovo u tekstu nemaju isto značenje "Poljski mediji nagađaju da bi klub zbog ovog incidenta mogao tražiti raskid ugovora s Buntićem." Kako vama novinarima ne dojadi svakodnevno izvrtanje vijesti. To je kao da stavite naslov "SKANDALOZNONO - ovaj čovjek ubije svakodnevno 1000 životinja" a onda u članku napišete da radi u klaonici.

CA
cactus
18:31 30.01.2013.

I ovaj večernji mi sve liči na skupinu seoskih baba u trač partiji, pa zar nemožete ni jednu vijest točno i bez izvrtanja prenijeti. Mediji nagađaju..... koji mediji????? ime, molim!!!!stvarno ste jadni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije