Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
muke po Jurčiću

Butina: Ne bojim se za plave, mogu pobijediti Ajax

'16.08.2011. Zagreb, Hrvatska - Trening GNK Dinamo uoci sutrasnje utakmice protiv Malma iz Svedske.Milan Badelj Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
'Petar Glebov/PIXSELL'
16.10.2011.
u 20:19

Mamić se i prije znao naljutiti, ali nikada nije uskratio plaće i premije, kaže Butina Odmori se, miki Plavi su s njim doma izgubili od Šahtara, Spartaka, Salzburga, Anderlechta, Temišvara, Šerifa...

Kakve muke po Jurčiću! Ajax je pred vratima, a Dinamo uzdrman, ranjen, obeshrabren. Još prije dva tjedna mučio se doma sa Šibenikom, sada i pao u Zadru, a u Europi već tri utakmice zaredom nije dao gol. Crni listopad, oduvijek najopasniji mjesec za Dinamova trenera...

Tomislav Butina prije dvije godine najbolje je osjetio gazdin bijes. Nakon poraza od Anderlechta na stupu srama bili su svi igrači, za Mandžu se čak tražila kazna od 100.000 eura, a Butina je odletio s gola.

– Svakome dođe krizni trenutak karijere. Meni je došao tada i zasluženo sam završio na klupi, usto sam preuzeo odgovornost na sebe – prisjeća se "i na strani i kod kuće".

Trenutak je sada sličan, Dinamo je opet u krizi?

– Ne slažem se da je u pitanju kriza. Zar zbog poraza u Zadru? Pa tamo, ni kada smo bili mnogo jači, nismo mogli računati na sigurne bodove. I, znate, poučen iskustvom, osjećam da će momčad već u sljedećoj utakmici dobro reagirati. Ti su šokovi, stresovi sasvim normalni, pa i Real ima svoje Osasune i Santandere, a ne sjećam se baš da gubi u serijama. Uvjeravam vam vas da je Zadar bio samo Dinamov loš dan – kaže Butina.

>>> Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od ponedjeljka.

Komentara 7

OB
-obrisani-
21:16 16.10.2011.

\"Mamić se i prije znao naljutiti, ali nikada nije uskratio plaće i premije, kaže Butina Odmori se, miki Plavi su s njim doma izgubili od Šahtara, Spartaka, Salzburga, Anderlechta, Temišvara, Šerifa...\" ??????????????????????

CU
cupus
21:36 16.10.2011.

Imas pravo..ili je novinar pijan ili Butina ,ali ja nis nisam skuzio

DO
dodotatino
20:35 16.10.2011.

Bravo Bućo, Dasović bi da je trener Dinama odmah smjenio Mamića, Raka i osvojio 8 prvenstava bez izgubljenog boda, jer on jednostavno zna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije