Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMISLAV BUTINA

Butina: Odlučio sam otići kad mi je Zajec rekao da mi treba odmor

Šibenik Dinamo (1)
Hrvoje Jelavić/Pixsell
22.08.2010.
u 14:45

Dinamo jede svoju djecu, igrače koji su obilježili klub, koji su u njemu proveli brojne godine.

Tako se rastao s Darijem Šimićem, a sad je otišao i Tomislav Butina koji se oprostio i s novinarima na privatnom druženju. Zaslužio je drukčiji oproštaj. O klubu i njegovu vodstvu govorio je samo sve najbolje.

– Kad mi je Zajec rekao da bih se trebao odmoriti, odlučio sam otići. Pa se sad odmaram. Bio sam u klubu kod gazde, rekao sam mu što hoću. Samo me zamolio da pričekam desetak dana. I nakon toga smo se korektno rastali – pričao je Butina.

O svojoj karijeri nije želio duljiti.

– Najljepše mi je bilo u Ateni, najbolji igrač s kojim sam igrao bio je Rivaldo. I Prosinečki. A moja karijera? Kad se sjetite golmana, sjetite se uglavnom golova koje je primio, a ne onoga što je obranio.

No, navijači plavih pamtit će Buču po obranama i tome što je dao klubu. A dao mu je ponajprije srce.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
18:31 22.08.2010.

Butina: Odlučio sam otići kad mi je Zajec rekao da mi treba odmor a ja sam mu odgovorio da nisam više igrač HR repke pa da u vrijeme World Cupa onako bezmočno, apatično i depresivno odmaram na sofi pred TV ekranom..

SD
satan da shumsky
21:36 22.08.2010.

junac, butina nije dinamovo dijete nego dinamov djed..sad je dijete fićo...

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
17:04 22.08.2010.

Ne postoji igrac koji je iz Dinama otisao u miru i dostojanstveno. To je znak da je klub bolestan. Odlazak Mamica i dozivotni bojkot utakmica od strane BBB, je jedino sto bi moglo popraviti buducnost kluba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije