Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOJMOVI IGRAČA

Butina: Znam da me opet čekaju vješala

Tomislav Butina
Nino Strmotić/Pixsell
07.04.2010.
u 22:03

Dinamov vratar kaže da si ništa ne zamjera. Htio je napraviti najbolje, a ispalo je najgore...

Tomislav Butina opet se posipao pepelom. I opet s dozom ironije...

- Znam da ni ovaj put neću izbjeći vješala. Dinamu je oduvijek golman isključivi krivac za poraz, za sve neuspjehe... - govorio je Dinamov kapetan, koji je plave spašavao i u Maksimiru, ali i u prvom dijelu poljudske utakmice.

Kako ste vidjeli situaciju iz 51. minute?

- Ništa si ne zamjeram. Stigao sam na loptu prije Hajdukovoga igrača i spriječio da ona dođe do njega. A to kako sam je izbio, ispalo je, na žalost, najgore, a moglo je i drugačije...

Što zamjerate momčadi?

- Boli me što mi na Poljudu primamo golove iz kontri. Mi se jednostavno ne znamo natjecati, igrati na rezultat. Mi u takvim utakmicama nikada ne prolazimo. Evo, ovdje se od 51. do 90. minute igralo 25 sekundi, ali mi nemamo što zamjeriti Splićanima - kazao je Butina.

Robertu Kovaču istegnut je gluteus (mišić stražnjice), činilo se da je teška ozljeda.

- Jako me zaboljelo, ali, srećom, nije puknuo mišić. Ovo nije kraj karijere, sigurno ću odigrati još koju utakmicu ovoga proljeća. Hajduk? Ni oni nisu igrali dobro. Kad su zabili gol, samo su se izležavali na travnjaku i krali vrijeme. Na žalost, mi opet nismo stvorili niti jednu šansu - kazao je Kovač.

Sammir:

- Izgubili smo u prilično lošoj utakmici, a trebala bi to biti najveća utakmica hrvatskog nogometa. Na žalost, mi u ovakvim predstavama, u kojima nema puno igre, uvijek izgubimo, to je problem.

Karlo Primorac:

- Žao mi je što se u drugom poluvremenu, nakon što je Hajduk dao gol, nije igrao nogomet. Mi smo pak trebali zabiti u prvom poluvremenu.

Tomislav Barbarić:

- Ništa mi nismo odigrali, ništa oni, gol je postignut praktički ni iz čega. I to je bio kraj utakmice. Zoran Mamić: - Bilo je previše prekida igre, a sudačka nadoknada bila je prekratka. Ali, Hajduk je zasluženo u finalu

Danijel Subašić:

- Dinamovi igrači nisu me cijelu utakmicu ugrozili! Plod je to igre cijele momčadi, priprema koje je odradio Reja i velikog znalca Špace koji je sve posložio. Utakmica je bila teška, mi smo uoči nje bili pod velikim pritiskom, tako da smo svi jako sretni, pjevali smo u svlačionici. No nije još Kup osvojen, čeka nas Šibenik, i protiv njih treba odigrati kao protiv Dinama.

Josip Skoko:

- Zaslužili smo ovu pobjedu, ne samo u splitskoj utakmici, nego gledajući svih 180 minuta. Publika je bila fantastična, ovakav ambijent samo Split može stvoriti. Jednostavno smo bili bolji. Ispunili smo prvi cilj, ulazak u finale, sada još treba osvojiti taj trofej. Bit će to težak obračun, no mislim da mi imamo velike šanse.

Senijad Ibričić:

- Pogodak posvećujem supruzi, braći i cijeloj obitelji koja me bodrila s tribina. Hvala navijačima, oni su nas nosili k pobjedi. Nitko sretniji od mene što sam zabio ključni gol, dobro sam pratio akciju i iskoristio grešku Butine. Otkad sam došao u Hajduk od osam derbija s Dinamom dobili smo ih šest. No prvenstvo se osvaja na malim utakmicama, a ne samo derbijima.

Mario Maloča:

- Pokazalo se točnim ono što smo najavljivali, da je potrebno zabiti gol, a ne primiti ga. Bio je težak susret, no mi smo bili bolji i zaslužili pobjedu. Izborili smo finale, sad treba opet dati sve od sebe da podignemo trofej.

Komentara 2

QW
qwe
10:20 08.04.2010.

Butina zna, možda i prečesto, biti kriv za golove, ali ovo je bila nesreća; Dinamo je ipak trebao dati gol da bi pobijedio!

ZG
zgolub11
12:13 08.04.2010.

pa nisam valjda ja kriv za gol,butina odi penziju dok si nisi skroz srozal ono malo ugleda kaj si imal

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije