Britanski vozač

Button: Želio biti prvi Britanac koji je obranio naslov

'Great Britain\'s Formula 1 World Champion Jenson Button poses with fans during an appearance at Bluewater shopping centre in Greenhithe, Kent. Photo: Press Association/Pixsell'
'Gareth FullerPress Association/P'
20.10.2009.
u 19:21

Nakon osvajanja naslova prvaka, Jensona Buttona sada očekuju pregovori o novom ugovoru s Rossom Brawnom. Uoči sezone Jenson je pristao na smanjenje plaće s 13 na 5 milijuna dolara, a iduće godine bi Button rado vratio stara primanja.

– Novac mi nije važan. Nisam ni skup vozač, pogotovo kad se znaju zarade ostalih "jačih igrača" – rekao je Button, istaknuvši da bi najradije želio ostati u Brawn GP-u.

– Zanima me samo vrhunska momčad koja će se boriti za naslove. Brawn GP će iduće godine imati jaču konkurenciju, ali i dalje će biti među favoritima.

Button je već pronašao motiv za iduću sezonu.

– Nikad nijedan Britanac nije dvaput uzastopce postao svjetski prvak u formuli 1. Volio bih to postići – dodao je Button te priznao da je naslov proslavio sam u hotelskoj sobi.

– Bio sam 45 minuta na svečanoj večeri, no brzo sam se povukao. Nisam želio ni spavati, probdio sam uglavnom cijelu noć s osmijehom na licu. 

Ključne riječi

Komentara 1

RO
romictea
19:43 20.10.2009.

hahahahahaaaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije