Plavi po čudo

Čačić odredio prvih 11, a Chelsea će Dinamo napasti s Albancem!

London: Trening GNK Dinama uoči sutrašnje utakmice Lige prvaka
Foto: MarkoLukunic
1/5
02.11.2022.
u 11:08

Trener Dinama utakmicu će započeti s istom momčadi koja je u 1. kolu srušila Londončane, ostaje vjeran sustavu 3-5-2.

Dinamo večeras od 21 sat protiv Chelseaja na Stamford Bridgeu igra posljednju utakmica grupne faze Lige prvaka. Zagrepčanima za europsko proljeće igra samo pobjeda, i to uz uvjet da na San Siru Milan pobijedi Red Bull Salzburg.

Šanse za proljeće u Europi su male, ali ne treba odustajati. Za početak, Čačićevi dečki moraju osvojiti tri boda, odnosno ponoviti rezultat iz prve utakmice u Maksimiru, kada su također šokantno slavili pobjedu (1:0) protiv engleskog velikana.

Bila je to savršena predstava Dinama, a Čačić će zato i danas krenuti s istim igračima u prvih 11. Dakle, ostat će vjeran svom europskom sustavu 3-5-2, sa sljedećim igračima u sastavu: Livaković - Ristovski, Šutalo, Perić - Moharrami, Ademi, Mišić, Ivanušec, Ljubičić - Petković, Oršić.

A general view of players during a training session at Stamford Bridge, London. Picture date: Tuesday November 1, 2022. Photo: Zac Goodwin/PRESS ASSOCIATION
Foto: Zac Goodwin/PRESS ASSOCIATION

Josip Šutalo ima manjih problema s ozljedom pa nije isključeno da u nekom nesretnom raspletu događaja ostane na klupi. No, u dinamu vjeruju da će ipak biti spreman. Što se tiče Chelseaja, njihov trener Graham Potter najavio je da će priliku dati nekim igračima koji imaju manju minutažu, no i ti igrači barem su triput po Transfermarktu vredniji od Dinamovih.

Plavci bi, prema najavama engleskih medija, trebali istrčati u idućem sastavu: Mendy - Azpilicueta, Chalobah, Cucurella - Loftus-Cheek, Jorginho, Zakaria, Chilwell - Ziyech, Pulišić - Broja. U samom vrhu napada igrat će Armando Broja, 21-godišnji Albanac koji je u Chelsea stigao 2020. godine, a potom iduće dvije proveo na posudbama u Vitesseu i Southamptonu.

Standings provided by Sofascore

>> Arijan Ademi danas će protiv Milana na San Siru ostvariti svoj stoti europski nastup za plave

Komentara 5

ST
stefj
11:53 02.11.2022.

Dinamo je svoju šansu propustio u dvobojima sa Salzburgom, koje je Čačić jako loše odradio, naročito onaj u Salzburgu. A što se tiče sreće, mislim da je svoju dozu sreće Čačić ispucao s Englezima na Maksimiru...

ST
Starotopoljanin
12:19 02.11.2022.

Kada nisu bili u zagre u pobjediti red bul,kocka ih je zbacila i poslala u HNL nazad,a Cacica u mirovinu.dosta mu je ,u vinograde ga poslati da radi oko vina,i sa pajdasima u klijeti pijucka tudum.

IV
ivan968
12:06 02.11.2022.

nije 3 5 2 nego 5 4 1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije