Sudac se oglasio

Çakir: Nanija sam opravdano isključio, zaslužio je

cakir
Reuters/Pixsell
08.03.2013.
u 15:54

– Sve odluke u ranijim susretima engleskih momčadi također su bile ispravne. Gluposti su da ih imam na piku.

Nakon što su ga engleski mediji, navijači i igrači Manchester Uniteda napali da je oštetio njihov klub u utakmici s madridskim Realom, oglasio se i sudac Cüneyt Çakir.

Mirna mi je savjest, ne sumnjam u svoju odluku. Nanijevo isključenje sasvim je opravdano. Svijet će se jednog dana uvjeriti u pravu istinu – rekao je za španjolski AS.

Inače, povjerenik za suđenje Pierluigi Collina dao mu je visoku ocjenu 8,2 dok Englezi i nekoliko dana nakon utakmice tvrde da su mu oni uvijek na piku i da ih namjerno oštećuje.

– Sve odluke u ranijim susretima engleskih momčadi također su bile ispravne. Gluposti su da ih imam na piku.

>>>'Cakir se urotio protiv Uniteda jer inače ima Engleze na piku!'

Komentara 4

OB
-obrisani-
16:07 08.03.2013.

Çakir je dobar sudac i pravedno je dosudio a englezeri neka cmizdre

Učitelj
18:15 08.03.2013.

normalni ljudi uvjerili su se u tu istinu odmah, nije im trebala collinina ocjena. koji bi to sudac gnk-u sudio pošteno u europi ako ne onaj koji sudi po pravdi i poštenju. čakir je još jednom dokazao da je jedan od najboljih, ako ne i najbolji sudac na svijetu.

Avatar Idler 3
Idler 3
18:16 08.03.2013.

Napisal sam odmah nakon tekme - visoko dignuta, ispružena noga more ti polomit par rebara. Ni naravno u pitanju nikakva zla nakana Nanija al zato s druge strane krajnja neozbiljnost na jednoj takvoj utakmici pa još i za jedan takav klub !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije