OI, rukomet

Canjuga nakon tijesnog poraza: Gdje nam je nestala hrabrost!?

jovetic
Igor Kralj/Pixsell
28.07.2012.
u 17:10

U redovima hrvatske reprezentacije najefikasnija je bila Dijana Jovetić sa šest pogodaka

Rukometašice Hrvatske i drugi put za redom pobijeđene su od Brazila na velikim natjecanjima. U prosincu prošle godine izgubili smo na svjetskom prvenstvu (31:32), a sada u prvoj utakmici olimpijskog turnira (23:24).

- Oba puta smo izgubili sa pogotkom razlike. Za razliku od one utakmice u Brazilu popravili smo obranu, ali smo odigrali očajno u napadu. Bez hrabrosti. A što reći za naše vratarke? Mislim da su u drugom poluvremenu imale tek jednu obranu - rekao je Vladimir Canjuga, izbornik rukometašica.

U prvom poluvremenu imali smo 4:3, a onda nismo osam minuta postigli pogodak (4:7). U drugom poluvremenu smo sa igračem više primili dva pogotka s kojima su Brazilke otišle na nedostižnih plus tri.

- Ne znam što nam je bilo. Igrale smo u grču. Da, imale smo tremu. U napadu nismo mogle ništa pogoditi, a tek koliko smo imale tehničlkih pogrešaka... No, ovo je tek početak turnira. Ništa nije još izgubljeno - rekla je Andrea Penezić čiji su nam pogoci i te kako nedostajali.

Sljedeću utakmicu igramo protiv Angole u ponedjeljak u 10.30 sati.

Hrvatska - Brazil 23:24 (10:9)

LONDON - Dvorana Coper box. Gledatelja 4000. Sutkinje: Bonaventura i Bonaventura (obje iz Francuske).

HRVATSKA: Grubišić (dvije obrane), Jelčić (sedam obrana), Tatari 3, Jovetić 6, Šerić, Gaće 1, Pušić-Koroljević, Horvat, Franić 4, Penezić 2, Lovrić, Zebić 5 (2-1), Milanović-Litre 2, Bašić. Izbornik Vladimir Canjuga.

BRAZIL: Masson (14 obrana), Pessoa, Diniz, Nascimento 5 (2), Rocha 1, Piedade 2, Silva 3, Rodrigues 2, Quintino, Pinheiro, Amorim 5, Cararo, Moura 2, Cavaleiro 4. Izblrnik Morten Soubak

Sedmerci: Hrvatska 3 (1), Brazil 2 (2)

Isključenja: Hrvatska 8, Brazil 12 minuta

Komentara 6

MA
Markoc
17:14 28.07.2012.

Gledao sam tekmu i jako mi je žao što smo izgubili jer nam je jako malo nedostajalo. Djevojke su dobro igrale, po meni su bile malo pod dojmom igara. Nadam se da iduću dobivmo.

ĆA
ćaćaća
17:22 28.07.2012.

znači one se mogu za cike stiskati...

DU
Deleted user
17:56 28.07.2012.

Oni su dobro igrali. Kosarkasice su za k****. 0-15 suta!!!! NAjlosiji ikada u poviejsti OI. SRAM VAS BILO!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije